Jura varumärke

 •  

  JURA helautomatiska kaffemaskiner

  Sedan mitten av 1990-talet har JURA uteslutande fokuserat på helautomatiska kaffemaskiner och har  tydligt positionerat sig som specialist på denna marknad. Kaffemaskiner från JURA förknippas med det bästa kafferesultatet, den enklaste driften och den fantastiska designen. Perfekt kaffe gjort av färska bönor med en knapptryckning, "nymalt, inte kapslat”. 

   

  Kategorier

 • Kaffemaskiner-kategori-knapp-10.png

   

 • rengöring-kategroi-knapp-08.png

   

 • tillbehör-kategori-knapp-09.png

   

 • jura-vitvaruexperten.jpg

 • JURA hos Vitvaruexperten

  Vitvaruexperten har specialiserat sig på vitvaror och riktig bra kundservice. Här finns det mycket gemensamt med JURA som är specialister på helautomatiska kaffemaskiner i hög kvalitet och som står för en transparant och serviceminded support och service, före och efter köp av Juras produkter.

 • Om JURA

  Sedan 1931 har det schweiziska företaget JURA Elektroapparate AG utvecklat innovativa avancerade hushållsapparater. Innovation, precision, kvalitet, tillförlitlighet, hållbarhet och service formar JURAs DNA. Jura är det enda varumärket i världen som enbart fokuserar på helautomatiska kaffemaskiner och är tydligt positionerat som specialist på denna marknad.

  Första klassens kaffe, i kombination med enkel användning av tekniskt avancerade produkter som förpackas i tydlig, utmärkt design – det är JURA.

  De är innovationsledande och marknadsledande i världen när det gäller hightech-kaffemaskiner i premium-segmentet för hemmabruk, kontor och restaurang.

 • om-jura-bild.jpg

 • JURA Premium service

  När det kommer till eventuella service eller reparationstillfällen inom eller efter garantitiden jobbar de med ett väldigt transparent och tydligt system. Sedan mars 2011 finns en serviceverkstad kallat Hospitality Center, i Hammarby Sjöstad i Stockholm. Här erbjuder Jura en unik premiumservice för att skapa trygghet och vägledning inför eller efter inköp av någon av Juras kaffemaskiner.

  Inom garantitiden är reparationer helt kostnadsfritt medan efter garantiperioden använder de på JURA ett mycket transparent och unikt schablonsystem som tydligt informerar om den maximala reparationskostnaden redan innan reparationen utförs.

 • JURA_premium_service_768x378.jpg

 • Nyckelteknologi

  Från utvecklingen till kafferesultatet i koppen tillämpar JURA de strängaste schweiziska kvalitetsstandarderna. Därför forskar de ständigt på intelligenta vattenfiltersystem, hållbara precisionskvarnar eller den unika, variabla bryggenheten. Först när alla komponenterna har klarat sig i de tuffaste uthållighetstesterna går de i produktion. Resultatet kan smakas: varje kaffespecialitet är en riktig godbit. Fräsch och individuell, enligt din personliga smak.