Kundservice

Var är min order?

Du hittar uppdaterad information om din orderstatus här: orderstatus.vitvaruexperten.com men du kan alltid kontakta oss om du har frågor. 

Kontakta oss

Du kan ringa oss eller maila via vårt kontaktformulär (vi svarar snabbt). Klicka på knappen "Kontakta oss" nedan för att öppna formuläret.

Vår kundtjänst är bemannad vardagar mellan kl 08:00-18:00

Telefon

Telefonen är öppen vardagar kl 10:00-15:00 med lunchstängt 12:00-13:00.

Ring oss på 020-12 13 40.

Vill du ha en offert på ett större inköp?

Maila frågor och önskemål till: offert@vitvaruexperten.com

Har du frågor om en leverans på väg till dig?

I ditt orderbekräftelse-mail från oss så finns en länk till din order. Klicka på länken så kan du följa varje steg på vägen.

Vår internetbutik

I vår internetbutik hittar du vitvaror och hushållsapparater. Vi vet att du kanske inte har samma passion för vitvaror som vi har. Därför är det viktigt för oss att göra tydliga och enkla produktbeskrivningar utan invecklade facktermer. Och vi älskar detaljer. Vi vet till exempel att det är viktigt att strömkabelns längd står med i beskrivningen – så att du inte står där utan att kunna plugga in din nya produkt.

Våra tjänster

När du valt ut en produkt hos oss vill vi ta över jobbet. Vi kan leverera, installera, montera och ta med oss dina gamla produkter till återvinning. Vi erbjuder billig hemleverans fram till dörren, eller så bokar du en leverans där du får hjälp med att bära in produkten till anvisad plats. 

Vad skiljer oss från de andra?

Förutom att vi lägger ett stort fokus på att våra kunder ska helt nöjda vill vi erbjuda ytterligare service, sådant som ingen annan gör.