Betalning och leverans

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms.
I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.
Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

Hos Vitvaruexperten kan du betala med faktura, delbetalning, kortbetalning eller direktbetalning via bank.
Faktura ligger som förvalt betalningsalternativ där så är möjligt. Vid betalning med faktura gäller Klarnas vid var tid gällande fakturavillkor; f.n. 30 dagars kredit, en påminnelseavgift tillkommer vid utebliven betalning. Har du handlat för under 60 kr tillkommer 29,00 kr, och har du handlat för 60 kr eller mer tillkommer 60,00 kr i påminnelseavgift. Även en dröjsmålsränta motsvarande 24 % plus vid var tid av Riksbanken fastställd referensränta.

Efter att du slutfört ditt köp skickas en orderbekräftelse inom 24 timmar via mail med köpvillkor från köptillfället.

Bruksanvisning medföljer samtliga produkter som säljs hos Vitvaruexperten.

Vi uppfyller kraven för PCI DSS samt innehar SSL-certifikat.

Leverans

Fraktvillkor finns angivna i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

I samband med att vi skickar din vara skickas ett automatisk föravisering där du kan följa din order, ladda gärna ner appen Mina Paket för att följa alla dina sändningar helt automatislt.

Banner-468x120.jpg
appstore_SV.png playstore_SV.png

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

Du har inte ångerrätt om:

Tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke, priset är beroende av finansmarknadens svängningar, till exempel en aktie, varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, förseglingen brutits på ljud- eller bildupptagningar eller datorprogram. Med försegling avses även teknisk plombering.

När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Privat Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Dina personuppgifter skyddas från externt intrång och hanteras enligt bestämmelserna i PUL.

Vitvaruexperten ingår inte avtal med minderåriga utan godkännande av målsman.

Ej uthämtade paket. 

Har du valt leverans till ombud, så kallat ombudspaket som fraktsätt finns dina varor kvar hos umbudet under två veckor. Ej hämtade varor returneras till oss som outlöst gods. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 195 SEK,
Har du valt några av våra fraktsätt hemleverans eller så kallat styckegods är avgiften för outlöst gods 499 SEK.

Återbetalningsskyldighet:

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Delbetalning

Fast delbetalning gäller när Kredittagaren vid köpetillfället har valt att betala enligt en fastställd plan. Fast delbetalning gäller endast för det aktuella köpet, och så länge som Kredittagaren följer den valda planen. Exempel på de olika fasta delbetalningsvillkoren som Klarna för närvarande erbjuder är följande:

TabellKlarna.JPG

 

PriceRunner Köpgaranti

Få ditt köp skyddat upp till 50.000 kr om något skulle gå fel. Som medlem på PriceRunner ingår alltid Köpgaranti hos oss. Denna tjänst är gratis och gäller för registrerade PriceRunner medlemmar.

Köpgarantin täcker händelser där butiker inte tar sitt lagstadgade ansvar och löser problem inom 60 dagar. Den omfattar endast konsumenter som är bosatta i Sverige.

För dig som inte är medlem på PriceRunner och besökt oss genom deras tjänst så kan du ändå få ditt köp omfattat av Köpgarantin. Det enda du behöver göra är att inom 60 minuter registrera dig gratis på deras hemsida. Det går på ett kick! https://www.pricerunner.se/bp/21791/Vitvaruexperten

Om du vill att ditt köp ska innefattas av Köpgarantin så måste din beställning vara addresserad till dig personligen. Med Köpgarantin får du ersättning om en vara är trasig, om en enskild vara saknas vid leverans, om leverans av vara uteblir eller om varan är felaktig.

PriceRunner Köpgaranti ersätter dig som kund för både inköps- och fraktkostnader och eventuell direkt ekonomisk skada som du lidit. För värdeminskning, uteblivna intäkter eller andra direkta eller indirekta kostnader utgår ingen ersättning.

På PriceRunner hittar du en lista på kategorier som ej omfattas samt kompletta finstilta villkor som gäller.

https://www.pricerunner.se/ Ja tack, jag vill få gratis Köpgaranti genom att bli medlem på PriceRunner!

kopgarantiSE.png