Betalning och leverans

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms.
I kassan kan du se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.
Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

Hos Vitvaruexperten kan du betala med faktura, delbetalning, kortbetalning eller direktbetalning via bank.
Faktura ligger som förvalt betalningsalternativ där så är möjligt. Vid betalning med faktura gäller Klarnas vid var tid gällande fakturavillkor som du kan läsa i kassan.

Efter att du slutfört ditt köp skickas en orderbekräftelse inom 24 timmar via mail med köpvillkor från köptillfället.

Bruksanvisning medföljer samtliga produkter som säljs hos Vitvaruexperten.

Vi uppfyller kraven för säkra betalningar enligt PCI DSS samt innehar SSL-certifikat.

Leverans

Fraktvillkor finns angivna i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

I samband med att vi skickar din vara skickas ett automatisk föravisering där du kan följa din order, ladda gärna ner appen Mina Paket för att följa alla dina sändningar helt automatiskt.

Banner-468x120.jpg
appstore_SV.png playstore_SV.png

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

Du har inte ångerrätt om:

Tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke, priset är beroende av finansmarknadens svängningar, till exempel en aktie, varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, förseglingen brutits på ljud- eller bildupptagningar eller datorprogram. Med försegling avses även teknisk plombering.

När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Ej uthämtade paket/Ej hemma vid hemleverans 

Har du valt leverans till ombud, så kallat ombudspaket som fraktsätt finns dina varor kvar hos umbudet under två veckor. Ej hämtade varor returneras till oss som outlöst gods. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt som du hittar i våra Allmäna villkor,

Om du inte är hemma vid utsatt tid när du ska få din leverans så har vi rätt att debitera dig 499 kr för den extra frakten som uppstår. 

Återbetalningsskyldighet

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. 

PriceRunner Köpgaranti

Få ditt köp skyddat upp till 50.000 kr om något skulle gå fel. Som medlem på PriceRunner ingår alltid Köpgaranti hos oss. Denna tjänst är gratis och gäller för registrerade PriceRunner medlemmar.

Köpgarantin täcker händelser där butiker inte tar sitt lagstadgade ansvar och löser problem inom 60 dagar. Den omfattar endast konsumenter som är bosatta i Sverige.

För dig som inte är medlem på PriceRunner och besökt oss genom deras tjänst så kan du ändå få ditt köp omfattat av Köpgarantin. Det enda du behöver göra är att inom 60 minuter registrera dig gratis på deras hemsida. Det går på ett kick! https://www.pricerunner.se/bp/21791/Vitvaruexperten

Om du vill att ditt köp ska innefattas av Köpgarantin så måste din beställning vara addresserad till dig personligen. Med Köpgarantin får du ersättning om en vara är trasig, om en enskild vara saknas vid leverans, om leverans av vara uteblir eller om varan är felaktig.

PriceRunner Köpgaranti ersätter dig som kund för både inköps- och fraktkostnader och eventuell direkt ekonomisk skada som du lidit. För värdeminskning, uteblivna intäkter eller andra direkta eller indirekta kostnader utgår ingen ersättning.

På PriceRunner hittar du en lista på kategorier som ej omfattas samt kompletta finstilta villkor som gäller.

https://www.pricerunner.se/ Ja tack, jag vill få gratis Köpgaranti genom att bli medlem på PriceRunner!

kopgarantiSE.png