Om oss

 
Vitvaruexperten.com Nordic AB
Postadress: Stinsen Köpcentrum, Glimmervägen 10-12 191 62 SOLLENTUNA
Besöksadress: Stinsen Köpcentrum, Glimmervägen 10-12 191 62 SOLLENTUNA
Telefon: 020-121340
Mail: kundservice@vitvaruexperten.com
Webb: www.vitvaruexperten.com
Etableringsår: 2015
Org. Nr: 559010-7792
Momsreg. Nr: SE559010779201
 

Våra grundstenar

Vi är experter på kundservice. Du är den vi värdesätter högst av allt och utan dig kan vi inte vara experter. Vi vill att din upplevelse hos oss ska vara enkel, rolig och bra. Målet är att göra dig nöjd. Därför vill vi ta del av dina åsikter och tankar för att kunna bli ännu bättre.

För oss är kundservice på riktigt!

Vi är experter på vitvaror. Vi tycker vitvaror är det mest spännande som finns och vi är experter på det. Vi har som ambition att ha ett noga utvalt sortiment i vår butik. Tveka inte att slå oss en signal om du inte hittar det du söker så ska vi hitta produkten till dig.

Vi älskar att konkurrera. Som utmanare kommer vi att jobba hårt för att förtjäna ditt förtroende. Vi vill gärna att du jämför priser och service med våra namnkunniga konkurrenter, vi ska lägga ner vår själ i att vara bäst på marknaden.

 

Vår butik

I vår internetbutik hittar du bara vitvaror och hushållsapparater. Inget annat. Vi vet att du kanske inte har samma passion för vitvaror som vi har, därför är det viktigt för oss att göra tydliga och enkla produktbeskrivningar utan invecklade facktermer. Och vi älskar detaljer. Vi vet vad som kan ställa till problem. 

 

Våra tjänster

När du valt ut en produkt hos oss vill vi ta över jobbet. Vi kan leverera, installera, montera och ta med oss dina gamla produkter till skroten. Vi erbjuder billig hemleverans fram till dörren, eller så bokar du en leverans där du får hjälp med att bära in produkten till anvisad plats.

 

Vad skiljer oss från de andra?

Förutom att vi lägger ett stort fokus på att våra kunder ska helt nöjda vill vi erbjuda ytterligare service, sådant som ingen annan gör. Till exempel dessa tre tjänster som skiljer oss från de övriga butikerna på marknaden.

  • Specialiserad kundtjänst
    Alla medarbetare i vår kundtjänst är certifierade rådgivare. Det innebär att de arbetat med vitvaror i minst fem år. De har stenkoll på det du behöver hjälp med och du blir väl omhändertagen.
  • Bara vitvaror
    Alla våra kollegor på marknaden säljer fler produkter än just vitvaror. Vi har valt att sortera bort det andra. Vi jobbar inte med TV-apparater, kameror, datorer eller hoppborgar. Vi fokuserar bara på vitvaror. Och det är vi specialister på.

 

Vi ser fram emot att höra från dig!