Om oss

 
Vitvaruexperten.com Nordic AB
Postadress:  c/o Convendum, Box 1051, 171 21 Solna
Telefon: 020-121340
Mail: kundservice@vitvaruexperten.com
Webb: www.vitvaruexperten.com
Etableringsår: 2015
Org. Nr: 559010-7792
Momsreg. Nr: SE559010779201
 

Våra grundstenar

Vi är experter på kundservice. Du är den vi värdesätter högst av allt och utan dig kan vi inte vara experter. Vi vill att din upplevelse hos oss ska vara enkel, rolig och bra. Målet är att göra dig nöjd. Därför vill vi ta del av dina åsikter och tankar för att kunna bli ännu bättre.

För oss är kundservice på riktigt!

Vi är experter på vitvaror. Vi tycker vitvaror är det mest spännande som finns och vi är experter på det. Vi har som ambition att ha ett noga utvalt sortiment i vår butik. Tveka inte att slå oss en signal om du inte hittar det du söker så ska vi hitta produkten till dig.

Vi älskar att konkurrera. Som utmanare kommer vi att jobba hårt för att förtjäna ditt förtroende. Vi vill gärna att du jämför priser och service med våra namnkunniga konkurrenter, vi ska lägga ner vår själ i att vara bäst på marknaden.

 

Vår internetbutik

I vår internetbutik hittar allt från vitvaror till hushållsprodukter. Då alla inte har samma passion för vitvaror som vi har så är det viktigt för oss att göra tydliga och enkla produktbeskrivningar utan invecklade facktermer. Och vi älskar detaljer och vi vet vad som kan ställa till problem.

 

Våra tjänster

När du valt ut en produkt hos oss så tar vi över jobbet. Vi levererar, installerar, monterar och återvinner dina gamla produkter. Vi erbjuder även billig hemleverans ända fram till dörren eller in i din bostad till önskad plats om du vill det.

 

Vi ser fram emot att höra från dig!