Så här handlar du – steg för steg

 1. När du hittat en produkt du vill köpa klickar du på knappen Lägg i varukorgen för att lägga produkten i kundvagnen. Hittar du ytterligare produkter du är intresserad av gör du på samma sätt.
 1. När du lagt produkterna du önskar köpa i kundvagnen klickar du på knappen Gå till kassan. Den knappen hittar du uppe till höger på sajten.
 2. I nästa steg ber vi dig fylla i dina adressuppgifter, dit du vill ha dina produkter levererade.
 3.  I nästa steg väljer du önskat leveranssätt. Observera att alla leveransalternativ inte erbjuds för alla varor.
 4. Kontrollera att samtliga av de produkter du valt ut finns med i din kundvagn. Vill du ändra antal eller ta bort någon produkt kan du enkelt göra det i kassan. Vill du lägga till en produkt i din kundvagn letar du upp den som vanligt på hemsidan och klickar på Köp. Dina produkter ligger kvar i kundvagnen och väntar tills du kommer tillbaka dit.
 5. Klicka sedan på Betala
 6. Välj det betalningssätt som passar dig bäst. Läs gärna mer om våra olika betalningsmöjligheter genom att klicka här eller scrolla ner i detta dokument..
 7. När alla uppgifter är korrekt ifyllda klickar du på knappen Genomför köp.
 8. När du genomför ditt köp hanteras din betalning enligt villkoren för det betalningssätt du valt. Skulle betalningen av någon anledning inte godkännas dirigeras du tillbaka till kassan. Där kan du välja ett annat betalningssätt. När betalningen går igenom skickas du vidare till en sida som bekräftar att din order är mottagen.
 9. Du kommer att få ytterligare en orderbekräftelse via e-post som meddelar att vi mottagit din order. Om du valt till försäkring för någon av dina nya produkter medföljer försäkringsvillkoren som en bilaga i detta e-postmeddelande.
 10. Sist men inte minst kommer du att få ett e-postmeddelande med en länk till en leveransstatussida. Där kan du följa leveransen av dina produkter från det att de lämnar vårt lager till dess att de levereras hem till dig.