Electrolux ugn EOP600X

 • Ugnsvolym på 71 liter
 • Varmluftsfunktion med extra bra värmefördelning
 • Effektiv självrengöring med Pyrolys
 • Stektermometer - maten når önskad temperatur automatiskt
Produktspecifikation
jämför
Ej tillgänglig
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ

Produktinformation

Electrolux ugn EOP600X

Electrolux rostfri varmluftsugn för inbyggnad med låg energiförbrukning och pyrolysrengöring. Dess energiklass är A+, vilket innebär 10 % mindre förbrukning än de med standardklass A, och en volym på 71 liter. Pyrolysrengöring är ger professionella renhetsnivåer med ett enkelt knapptryck. Då förvandlar ugnen med hjälp av extremvärme resterna till aska som lätt kan torkas bort med en fuktad trasa. Ugnen kan också hjälpa dig påminna om när detta behöver göras.

Ugnens 4-glaslucka och kylfläkt ger dig en mycket sval och barnsäker ugnslucka. Ugnsluckan har också så kallad VelvetClosing som gör att den är behagligt mjukstängande. Och då den är Anti Fingerprint-behandlad slipper du tråkiga fläckar på den rostfria ytan.

Inuti har denna varmluftsugn UltraFanPlus-värmesystem med en extra stor fläkt i ny design som ger dig en jämn tillagning var du än placerar maten i ugnen.

För att göra hjälpa dig uppnå perfekta resultat med din matlagning har den här ugnen en inbyggd matlagningstermometer. Ställ bara in den temperatur du önskar och sätt in matlagningstermometern i maträtten. Ugnen kommer att göra resten och talar om för dig när din rätt är färdig. Matlagningstermometern placeras alldeles vid öppningen på ugnen. Och utöver det hjälper ugnen dig också med automatiska temperaturförslag.

Dess ugnsfunktioner är Undervärme, Upptining, Grill, Maxgrill, Varmluftsgratinering, Lampa, Pizza/paj, Varmluft och Över/undervärme.  Alla väldigt användbara. Till exempel med den speciella pizzafunktionen kommer du att imponera med krispiga bottnar och välsmakande garneringar. Med Maxgrill Uppnå bästa grillresultat även för små rätter är enkelt med denna ugns grillmöjligheter. Och Upptining är en fantastisk funktion för tining av fryst mat som ibland kan vara svår att tina jämn i mikron (t ex kycklingfiléer).

För din trygghets skull har ugnen automatisk säkerhetsavstängning, restvärmevisning och barnspärr.

För att du lätt ska kunna hantera ugnen finns en panel med vred och LED-display som ger dig direkt åtkomst till nedräkningsfunktionen och de praktiska tillagningsfunktionerna. När ugnen är avstängd visas tiden på displayen.

 • Pyrolytisk rengöring

  För dig som vill komma ifrån ugnsrengöring ska förnya ditt kök med en Electrolux ugn EOP600X. Denna har pyrolytisk rengöring vilket i klarspråk innebär att den har en inbyggd rengöringsfunktion. Ugnen kan värmas upp till 500 grader och rengör ugnen på det tidsintervall som du programmerat den till. Smidigare kan det inte bli.

 • Stektermometer

  Med en bra och tillförlitlig stektermometer blir köttet, fisken och fågeln alldeles perfekt tillagad. Electrolux ugn EOP600X kan användas på alla råvaror där du vill få en exakt innertemperatur och med digital display och pip-funktion missar du aldrig när maten är färdig. Stektermometer är ett måste i varje kök.

 • Barnspärr ugn

  Olyckan kan så lätt vara framme i köket och om barnen kommer farande i full fart, ja då är det extra lätt hänt att någon skadar eller bränner sig. Det är svårt att gardera sig mot allt men genom att montera fast en barnspärr på ugnen från Electrolux ugn EOP600X så har man gjort mycket för att skydda barnen från att bränna sig.

 • 3D varmluft

  Med en ugn med 3 D varmluft kan du effektivt baka upp till tre plåtar och vara säker på att alla plåtar får lika mycket värme och bakas jämt. Electrolux ugn EOP600X är utrustad med 3 D funktion vilket gör att denna ugn lämpar sig för hushåll som bakar mycket, gör tredubbla lasagner och behöver korta ner sin tid vid spisen.

 • Automatisk avstängning

  För högsta tänkbara säkerhet har Electrolux ugn EOP600X utrustas med automatisk avstängning. OM du mot förmodan skulle glömma att stänga av ugnen/spishällen så kommer den automatiska avstängningen att göra det åt dig. Detta är en perfekt säkerhetsfunktion som välkomnas som trygghet i många hushåll.  Med denna funktion behöver du aldrig fundera på om du stängde av spisplattorna. Det fixas automatiskt.

 • Timer

  Med en inbyggd timer kan du göra dig av med din gamla äggklocka. Här kan du ställa in den exakta tiden och genom ett pip-ljud bli påmind om att maten är klar. Enkel att hantera och justera och många hällar/ugnar har idag inbyggd timer som bland annat Electrolux ugn EOP600X.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellElectrolux ugn EOP600X
MärkeElectrolux
Höjd (mm)594
Bredd (mm)594
Djup (mm)567
ProduktgruppUgn
FärgStainless steel with antifingerp

Produktöversikt

Antal ugnar1
UgnsfunktionerBottom|Fan + light|Grill|Grill + top|Grill + top + fan|Light|Ring + bottom + fan|Ring + fan|Top + bottom
TimerfunktionElektronisk
Ugnsvolym (liter)71
Invändig belysningJa
StektermometerJa

Installation

Nettovikt (kg)39
Spänning (V)220-240
ElkontaktEuropean
Anslutningskabelns längd (cm)150

Produktblad

EnergieffektivitetsklassA
Ljudnivå (dB)48

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Electrolux

Electrolux

Electrolux är världens näst största tillverkare av vitvaror och har sitt Europeiska huvudkontor i Stadshagen Stockholm. Utvecklingen bygger på konsumentinsikt och sker i nära samarbete med professionella  användare. De erbjuder innovativa lösningar för hem och företag, med omsorgsfullt designade produkter såsom kylskåp, diskmaskiner, tvättmaskiner, spisar, dammsugare och småapparater.

Under välkända varumärken som Electrolux, AEG, Zanussi, Husqvarna och Electrolux Grand Cuisine säljs fler än 50 miljoner produkter årligen till kunder i över 150 länder

Electrolux bildades 1919 genom en sammanslagning av företagen Elektromekaniska AB, grundat 1910, och AB Lux, grundat 1901. Sammanslagningen genomfördes av Axel Wenner-Gren som var huvudägare fram till 1956, då han sålde sin andel till Wallenbergsfären.

Visa produkter från Electrolux