Broil King gasolgrill Regal S590 SS

 • Gasolgrill med 5 Dual-Tube brännare på 16 kW, sidobrännare på 2,7 kW samt en rotisseribrännare på 4,4 kW
 • Kraftiga grillgaller i rostfritt stål
 • Belysta vred och tändknapp i rostfritt stål. Ett skåp med två dörrar.
 • 10 års garanti på Dual Tube brännare
 • Besök vår butik i Sollentuna där vi har flera Broil King modeller i utställningen
Produktspecifikation
jämför
21 990:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Broil King 64004 901:-
Broil King 68014 413:-
Broil King 68492 1 295:-

Produktinformation

Broil King gasolgrill Regal S590 SS - Grilla som en expert med Broil King!!!


En stor grill med generösa grillytor. Två porslinsemaljerade värmehyllor för värmehållning och rejäla grillgaller i rostfritt stål.

Förenkla grillningen med rotisseriset premium (roterande grillspett) - Grilla kyckling och spett med en perfekt jämn yta. Elektronisk gnisttändare. 5 rostfria Dual-Tube™ brännare med en effekt på 16 kW, sidobrännare på 2,7 kW och rotisseribrännaren på 4,4 kW.

Lock och grillbox i rostfritt stål/gjuten aluminium. Upplysta vred och tändknapp i rostfritt stål. Sväng-och låsbara hjul varav 3 är justerbara i höjd. Underredet består av ett skåp med två dörrar med fronter i rostfritt stål.

regal_s590_ss_3.jpg

Teknisk information:

 • Grillyta: 81x48 cm 
 • Grillgaller: Rostfritt stål
 • Antal brännare: 5 st + 1 brännare för rotiserrisetet + 1 sidobrännare. Totalt 7 brännare 
 • Mått: 160x63x124 cm
 • 5 st Dual-Tube™ - Brännarna är designade för att säkerställa jämna lågor och en effektiv och jämn värmespridning på grillytan tack vare att det sitter brännarportar på båda sidorna av rören.
 • Flav-R-Wave™ - Stålvågorna i rostfritt stål ger en överlägsen värmefördelning, skyddar brännarna och förångar vätskor samtidigt som det ger en fantastisk grillsmak.
 • Linear-Flow™-ventiler med 180º Sensi-Touch™-vred. Ger dig fullständig kontroll över temperaturregleringen och gör det möjligt att ställa in grillen på rätt temperatur för att bryna, ugnsgrilla eller tillaga långsamt.
 • Sure-Lite™ - Ignition systemet är ett elektroniskt tändsystem som gör att du kan slappna av med full vetskap om att din grill startar genom en knapptryckning.
 • Deluxe Accu-Temp™ - Termometer i locket som ger dig full koll på maten
 • 10 års garanti på Dual Tube brännare, enkla brännare och övriga rostfria delar 5 år. 2 års garanti på övriga delar och lackeringar.
 • Regulator med slang ingår

Varför skall man då välja en Broil King?! Broil King anses av många att vara den bästa grillen på marknaden och det finns fem saker som är värt att lägga på minnet som gör Broil King till en titelkandidat.

1. Grillugnen - Med fantastisk värmeisolering.
Tillverkad av antingen formgjuten aluminium eller rostfritt stål som har lång hållbarhet och ger utmärkt värmeisolering. Det leder till att grillen blir varm snabbare men även att köttstycket behåller köttsaften genom att man kan grilla med väldigt hög temperatur.

2. Grillgallren - Proffsiga grillränder
Grillgaller i gjutjärn, rostfritt stål eller gjutet, rostfritt stål ger utmärkt jämn värme som ger grillränder och stänger inne smak och köttsafter i maten. På Imperial och Baron modellerna är det ett vändbart grillgaller där ena sidan är anpassat för kött där gallret bara har en tunn spetsig yta mot köttet som ger en tydlig grillrand och andra sidan är anpassad för att t ex grilla fisk så att det håller lite fett kvar mellan grillgaller och maten.

3. Flav-R-Wave™ - Otrolig smak
Stålvågor ovanpå brännarna som fördelar värmen och skyddar brännarna. Köttsafter och fett som droppar ner på de rostfria stålvågorna förångas och genomsyrar maten med den där helt oemotståndliga grillsmaken.

4. Brännarna - Kraft och prestanda
Brännarna av högkvalitativt, rostfritt stål har brännarportar på båda sidorna för att säkerställa full effekt på varje cm av grillen. De patenterade Dual-Tube™ brännarna har 10 års garanti, övriga 3-5 år.

5. Kontrollen - Perfekt temperatur
Linear-Flow™ ventiler gör det möjligt för att bryna, ugnsgrilla eller tillaga även på låg värme under lång tid.

Broil King®-gasolgrillar är tillverkade för att utföra och ge dig oöverträffad mångsidighet i matlagningen utomhus. Med det legendariska Broil King® grillsystemet kan du tillaga nästan allt du vill och hur du vill på grillen. Du kan få perfekt grillade köttbitar, rotisserigrilla kyckling eller större köttstycken och även baka samt göra efterrätter. Varje del av grillsystemet är utformad och konstruerad för ett visst ändamål och när de kombineras, är resultatet helt enkelt enastående. Det går inte att ta miste på den härliga grillsmaken du får med en Broil King®

Broil King är ett familjeföretag med över 30 års erfarenhet av att tillverka högkvalitativa grillar. Grillarna tillverkas i Nordamerika och är designade för att ge dig oöverträffad mångsidighet i matlagningen utomhus. Med Broil Kings grillar och tillbehör kan du tillaga nästan allt du vill och hur du vill på grillen. Den högsta prioriteringen för Broil King är att producera gasolgrillar som du kan lita på och som kommer att hålla i många år framöver.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellBroil King gasolgrill Regal S590 SS
MärkeBroil King
Höjd (mm)1240
Bredd (mm)1600
Djup (mm)630
Produktgruppgrillar
Färgrostfritt stål

Installation

Nettovikt (kg)97

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Broil King

STOLT TILLVERKAT I NORDAMERIKA

Broil King har åtagit sig att producera gasgrillar av ytterst pålitlig kvalitet med kvalitetsmaterial för år av hållbarhet. Gasgrillarna från Broil King tillverkas i nordamerikanska anläggningar i Huntington Indiana, Dickson Tennessee och Waterloo Ontario.

FÖRTROENDE INBYGGD I VARJE GRILL.

Grillytan, stålvagnen, hyllorna och andra viktiga komponenter tillverkas alla av Broil Kings skickliga nordamerikanska arbetskraft med kvalitetsstål från nordamerikanska producenter. Deras grillsortiment representerar nordamerikansk kvalité och design.

Visa produkter från Broil King