Gymstick

OM OSS

Gymstick – Innovativ fitnessutrustning professionell sedan 2003
Gymstick International är ett fitnessutrustningsföretag, grundat 2003. Allt började med en innovativ idé om ett unikt fitnessverktyg, "Gymstick". Efter innovationen har företaget vuxit snabbt. Vår verksamhet bygger på att tillhandahålla högkvalitativ fitness- och sportutrustning och på en ambition att hjälpa användarna av våra produkter att träna på ett holistiskt och effektivt sätt. Idag tillverkar, representerar och säljer vi gym- och träningsutrustning över hela världen. Gymstick är ett ledande fitnessvarumärke i Finland och vi distribuerar till över 45 länder, på sex kontinenter, genom tusentals återförsäljare.

Gymstick fitnessutrustning uppfyller alla behov

Gymstick erbjuder ett brett utbud av träningsutrustning och tillbehör som inkluderar över 1000 produkter för hemmaträning, professionella idrottare, coaching, fitnesscenter, företag, organisationer, rehabilitering och sjukgymnastik. Vi har högkvalitativa fitnessprodukter och verktyg för människor i alla åldrar eller fitnessnivåer. Det finns också sportspecifik utrustning och verktyg för återhämtning och välbefinnande i vårt produktutbud.
Förutom Gymsticks produkter ingår även varumärkena FightBack och Fitrocks i vårt produktsortiment. Dessutom representerar vi ett antal högkvalitativa internationella varumärken, som Bosu, Backjoy, WaterRower, Pure2Improve, Phantom Athletics. Livepro, Sportdoc och Slider Dynamic, på vår hemmamarknad i Finland. Tack vare importen kan vi erbjuda ännu bättre och mer omfattande service till våra kunder. Vi samarbetar även med finska tillverkare av sportutrustning. Vi har testat och valt ut produkterna själva för att uppfylla våra kvalitetskrav. På så sätt kan vi stolt erbjuda dessa funktionella, effektiva och säkra produkter även till våra kunder.

Det finns många anledningar och fördelar att välja Gymstick fitnessutrustning och tillbehör. Vi har ett brett urval av produkter med bra kvalitets-prisförhållande, bra kundservice, stort inhemskt lager och produktspecifika träningsvideor och gruppträningsprogram som stöder träning och individuella mål. Vår kundbas består av ett brett detaljhandels- och grossistnätverk i Finland såväl som utomlands. Våra produkter säljs av stora varuhus, sportaffärer, onlinebutiker, apotek och rehabiliterings- och sjukgymnastikcenter. Professionell utrustning säljs till företag, gym, gym, skolor och idrottsklubbar och institut.