Mustang

För fina stunder

Grillning väcker bara goda associationer: soliga dagar, härliga dofter och enkla men fylliga smaker. En grill av hög kvalitet håller i åratal och skapar minnen om stunder som man tillbringat med familj och vänner. Mustang uppstod också ur en önskan att njuta av avkopplande matlagning tillsammans med familj eller vänner. Samvaro och god mat är höjdpunkten på varje dag.

När man grillar prövar man alltid något nytt och alla grillmetoder är tillåtna. En del grillar traditionsenligt korv och biff åt vrålhungriga, andra musslor till en festmåltid. Ibland är det viktigt att få maten snabbt på bordet, och ibland låter man steken sjuda dygnet runt.

Mustang har allt man behöver för att grilla och uppfyller behoven hos den mest krävande grillmästaren. Till grillkollektionen hör grillar som lämpar sig för olika användningstillfällen; allt från de största gasgrillarna till klotgrillar av behändig storlek, med beaktande av olika former av grillning. Varje produkt har fulländats med omsorg. Produkten har alla väsentliga funktioner, men ingenting överflödigt. Med Mustang grilltillbehör går grillningen lätt och behändigt. Trolla enkelt fram kött-, grönsaks- och fiskrätter med specialdesignade redskap. Dessutom innefattar produktserien tändtillbehör och serveringsredskap. Galler, halster och rostfria ytor i uteköket rengörs enkelt med Mustangs noggrant utvalda rengöringsredskap.

Mustang följer med i tiden. Alltid hittar man nya delikatesser vid sidan om de gamla klassikerna. Grillning skapar en outtömlig lust att experimentera, vars enda mått är ett lyckat slutresultat. Vi vill att grillare ska få ut det mesta av sina grillar. Därför erbjuder vi också användningstips som har visat sig fungera, samt läckra recept så att du kan njuta mera av grillningen.

Mustang är ett varumärke som ägs av Tammer Brands Oy. Tammer Brands är ett starkt internationellt företag, vars motivation är att förbättra människors livskvalitet med hjälp att lättillgängliga, genomtänkta och mångsidiga produkter som ger glädje och nytta åt slutanvändaren. När produkterna ger slutanvändarna glädje och nytta och underlättar deras vardag, samt stödjer återförsäljarkundernas affärsverksamhet har man lyckats med uppbyggnaden och profileringen av varumärkena. Tammer Brands uppdrag, viljan att förbättra människors livskvalitet, bottnar i förståelsen för vardagen och männsikors olika behov och problem. Tammer Brands-varumärkena hjälper människor att njuta mera av livet.