Samsung

Storbild.jpg

Med Samsung vision om att skapa hem och livsstil kommer Samsung att leverera verkligt konsumentcentrerade innovationer som på ett djupt sätt tillfredsställer olika konsumenters livsstil.

Samsung Electronics strävar ständigt efter att leverera innovativa produkter och upplevelser som maximerar användarbekvämligheten och gör konsumenternas liv bättre. Vi anser att tekniken ska fungera för alla människor och att Samsung innovationer är utformade för att ge mer personliga och intuitiva upplevelser som uttrycker konsumenternas personligheter. Det är detta orubbliga fokus på konsumenten som fick oss att skapa kylsortimentet som kallas ”Bespoke” och som gör det möjligt för varje användare att ändra färg och typ på sitt kylskåp, anpassat efter sin livsstil.

Samsung är också ledande på marknaden för intelligenta apparater med förstklassiga, smarta erbjudanden. Samsung AI-tvättmaskiner lär sig mer om varje användare och tillhandahåller anpassade programrekommendationer för att göra tvättdagarna till ett ögonblick, medan Samsung senaste robotdammsugare JetBot AI+ har AI-körteknik som identifierar och klassificerar hinder och sedan bestämmer den bästa städvägen.

Dessutom sätter Samsung hållbarheten främst och i centrum. Intelligenta tvättmaskiner optimerar programinställningarna för att se till att du använder precis tillräckligt med vatten och tvättmedel. Våra Bespoke kylskåps utbytbara paneler låter konsumenterna uppdatera designen och funktionen hos deras kylskåp efter livsstilsförändringar istället för att köpa ett nytt varje gång. Genom att arbeta för att spara resurser, utöka produktlivslängden och minska avfallet kommer Samsung att fortsätta att sätta hållbarhet i centrum för alla sina innovationer.  

Se alla Samsung produkter

Cinque TerreCinque TerreCinque TerreCinque Terre