Vargen&Thor

Vargen & Thor

Med en dröm från Sveriges västkust har Vargen & Thor kommit till liv. En dröm om unika produkter som inte ser ut som något du tidigare sett i världens kök. En dröm om produkter som kan vara kreativa men samtidigt enbart innehålla kloka materialval utan att t.ex. ha beläggning eller annat som kan vara farligt för dig. En dröm om att ha alla dessa positiva egenskaper, men utan att ha en hög prislapp. En produkt som tål tuffa tag och som är byggd för att hålla. Mycket saknades där ute, vi kände det. Vi ville ändra det.

1/11-2019 blev drömmen en verklighet och våra Vargen & Thor-stämplade, färdigställda produkter såg dagens ljus. Äntligen. Intresset var stort och över 500 förhandsbokade produkter skickades bara första veckan. Vi kommer vara evigt tacksamma till alla som la sin förhandsorder. Detta har inspirerat oss otroligt mycket och gett oss ett kvitto på att det är rätt väg vi valt. Vår vision var korrekt, det var inte bara vi som tyckte. Mottagandet har från starten varit inget annat än otroligt. Vi fortsätter växa i kraftigt utan att få växtverk med nya utmaningar dagligen och vi gör allt för att hålla produktionen i takt med utskeppning av produkter. Vi har något unikt, vi vill att det ska kännas.

Nu hittar ni våra kokkärl, knivar, bestick och allt annat runtom i landet. Även Norge, Holland och USA har distribution. Resten av världen skickar vi till, såklart. Detta är något för alla, det är vi övertygade om.