Rena Golv!

2017-05-04

Nu är den här! Maskinen som enkelt och innovativt hjälper dig att hålla golven rena. Den här golvtvättmaskinen från Kärcher med självrengörande funktion ger ett utmärkt resultat på alla hårda standardgolv. Den suger upp smutsen och torkar golvet i ett svep.


Kommer åt i hörn och trånga utrymmen
Golvvårdsmaskinen kommer åt ända in mot kanterna tack vare rengöringshuvudets design som ger optimal rengöring i hörn, längs kanter och väggar. Att komma in under möbler är också en enkel match för Floor Cleaner FC5 och tack vare den långa sladden och maskinens flexibilitet så är det även enkelt att städa trappor med den.

Tidssparande funktioner
Torka golvet utan att dammsuga innan. De våta roterande valsarna plockar upp lös, torr och våt smuts. Det smutsiga vattnet sugs kontinuerligt upp i behållaren vilket ger en hygienisk rengöring och ett enastående resultat.

Perfekt för alla hårda golvytor
Tack vare det stora utbudet av tvättmedel och golvvårdmedel, liksom den korta torktiden, passar Kärcher FC5 alla vanliga hårda golv - även känsliga golv som parkett.

Självrengörande - alltid redo
Maskinen förvaras i ett ställ som är utrustat med en rengöringsstation. Fyll på vatten, placera städmaskinen i hållaren och starta. Det rena vattnet sugs upp, tar bort smuts från rullarna och rengör enheten från insidan.