Installation

Installation av vitvaror

Vi erbjuder installation av vitvaror i stora delar av landet och vi jobbar aktivt med våra samarbetspartners för att täcka in även de delar som vi idag inte når ut till. När du tittar på en produkt hos oss ligger det alltid en överblick över vilka tjänster vi kan erbjuda på just din ort.
Hos oss kan du enkelt beställa en standard installation direkt på vår hemsida, då bokar vårt callcenter en dag och tid som passar er för installation.
Du kan läsa mer på länken om vad som är bra att tänka på inför en installation av vitvaror här.

Proffsinstallation

I Stor Stockholm erbjuder vi dessutom också en premium tjänst som vi kallar för Proffsinstallation. Detta är en premiumtjänst där vår egen personal kontaktar dig för att boka installationen.

 

Det här ingår i Proffsinstallation:

Personlig tidsbokning

Bokning av tids intervall på endast 2 timmar, dvs har du bokat mellan 15.00-17.00 så kommer installationen att utföras inom den givna tiden. Vid tidsbokningen får du även direkta kontaktuppgifter till vår installatör, vilket kan vara praktiskt om du behöver ändra tiden.

Miljöretur

Vi tar med dina gamla maskiner och ser till att de återvinns enligt förordningen av elektriska och elektroniska produkter (SFS 2005: 209, 210)

Avemballering och miljösortering

För att säkerställa att dina produkter kommer fram till dig hela och snygga så kan det bli mycket emballage. Vi tar hand om det åt dig och spar dig en resa till återvinningsstationen.

Reservdelar/Tillbehör

Våra installatörer har dessutom ett grundbehov av tillbehör i sina bilar så skulle till exempel strömsladden vara något för kort så kan han lösa det på plats.

Läs mer här