Sveriges vassaste Vitvaruexperter

2016-02-01

Nu kör vi!
Vi har taggat i flera månader. Fixat och förberett, planerat och funderat. Analyserat vilka vitvaror som är de allra bästa på marknaden och som verkligen kan prestera när det kommer till kritan.

Nu kör vi!
Vi har taggat i flera månader. Fixat och förberett, planerat och funderat. Analyserat vilka vitvaror som är de allra bästa på marknaden och som verkligen kan prestera när det kommer till kritan. Vi har pratat med specialister och konsumenter och satt oss in i vad som egentligen gör en vitvara bra. Vad vill kunderna ha? Hos vilka leverantörer finns de bästa alternativen?

Experter på riktigt
På Vitvaruexperten vill vi tala klarspråk redan från början. Vi lever upp till vårt namn: vi är experter på vitvaror. Vi kommer alltid bara att sälja vitvaror och hushållsapparater. På så vis kommer vi alltid att vara experter på vårt område. Vi ser ingen poäng med att kunna lite om mycket, vi är hellre riktigt duktiga på vårt uppdrag: att erbjuda riktigt bra och prisvärda vitvaror.

Den korta berättelsen om Vitvaruexperten
Tre kollegor med olika kompetenser och bakgrund, men med samma intresse för vitvaror, såg ett behov på marknaden som ingen verkade axla. Varför satsade ingen på att verkligen få ut vitvaruhandeln på nätet, i kombination med expertis och professionell kundservice? Tillsammans bestämde de sig för att göra något åt saken. Så föddes idén till Vitvaruexperten.

Låt oss få presentera våra tre grundare:
Mikael Hagman – Veteran med över 20 års erfarenhet av konsumentelektronikens värld, bland annat som VD för Media Markt och Sony i Sverige. Mikael påstår själv att han inte speciellt tekniskt kunnig, men han har alltid tyckt att det är kul att lyssna på de som är det.
Christian Kahlson – En riktig vitvaruexpert. Christian har arbetat med vitvaror i över 20 år, både i butik, på inköpsavdelning och som vitvaruansvarig. Han har synts till på Media Markt, ONOFF, och lite varstans i vitvarubranschen.
Marcus Höglund – Praktiskt taget född i en vitvarubutik i Norrköping. Marcus har alltid jobbat med hushållsapparater och vitvaror på ett eller annat sätt, bland annat på Media Markt och LG,  och har titulerat sig både som säljare, produktchef och försäljningschef.

Vad är det roliga med just vitvaror?
Mikael: 
– Jag tycker att centrifugeringen i tvättmaskinen är ganska rolig faktiskt. Alltid kul när det snurrar!
Christian: 
– Det roligaste med vitvaror är att konsumenterna oftast är så engagerade i sina köp. Det är ofta en stor händelse att utrusta sitt hem med nya vitvaror. Detta, i samband med att de flesta faktiskt inte vet så mycket om vitvaror eftersom det i regel är långt mellan inköpen, gör att det blir en väldigt personlig och stimulerande kundkontakt.
Marcus:
– Många konsumenter upplever det som svårt att välja bland alla vitvaror. Vad skiljer dem åt? Vilka funktioner har jag behov av? Vad ska jag välja? Det är fantastiskt att se hur glada kunderna blir när de fått hjälp att välja den produkt som är helt rätt för just dem. Jag har aldrig upplevt en bransch där man får så mycket positiv feedback från kunderna. 

Följ oss!
Tvivlar du på att vitvaror kan vara roligt? Följ bloggen så kommer vi bjuda på smarta tips, intressant fakta och spännande nyheter. Förhoppningsvis kommer du snart att tycka som Vitvaruexpertens medgrundare Marcus:
– Man kan helt enkelt inte låta bli att älska alla dessa vita fyrkanter!