Küchenprofi

Med KÜCHENPROFI börjar matlagningsglädjen med tillagningen! Det Solingen-baserade familjeföretaget har uppfyllt denna efterfrågan sedan 1923. Professionella, hobbykockar och alla som älskar god mat kommer att hitta ett omfattande och mångsidigt utbud från grunderna som vispar eller peelers till tryffelhyvlar eller hummergafflar för speciella tillfällen.

Som tillverkare investerar KÜCHENPROFI kontinuerligt i den nya och fortsatta utvecklingen av sitt sortiment inom områdena beredning, matlagning och servering. Tillsammans med välkända designers utvecklar teamet kring vd:n Stefan Schmitz och Björn Weißmeier-Dörste kreativa lösningar som implementeras i högpresterande produktionsanläggningar av högsta kvalitet. 

KÜCHENPROFI väcker lusten att laga mat, ger fantasi och spännande recept till spisen, stimulerar dina egna kreativa kompositioner, öppnar upp nya, okända kulinariska världar, gör de välbekanta extraordinära och framgångar varje dag.

Från den första till den sista rörelsen guidar våra produkter genom det stora matlagningsglädjen till det professionella resultatet.

Med produkter från KÜCHENPROFI blir köket en scen för god smak, gemytlighet och de mycket stora matlagningspremiärerna. 

KÜCHENPROFI finns nu representerat i mer än 60 länder över hela världen.

Denna hållbart framgångsrika närvaro på marknaden kan endast uppnås genom konstant optimering av varumärket och ett konsekvent koncept som har slutkonsumenten i åtanke redan från början.

Mot bakgrund av allt snabbare föränderliga kundbehov och den ökande utvecklingen av matlagning som ett uttryck för en livsstil har KÜCHENPROFI ompositionerat sig. Logotypen ser tydligare och fräschare ut, förpackningen fångar ögat med mer attraktiva produktbilder och mer omfattande information.