Revamp

About Revamp

Från huset av Salon British Brands Ltd, Revamp är utvecklad av världens ledande hårproffs i London, Storbritannien. Med en vision att revolutionera hårstyling är vi dedikerade till att få dig att känna dig fantastisk och uppnå den bästa hårtransformationen med lätthet.

På Revamp förstår vi hur viktigt det är att bära sig själv med självförtroende. Och när du ser bäst ut, mår du naturligtvis bäst också. Vårt sortiment är utformat med kärlek till mångsidiga frisyrer och experiment så att du lämnar ett slående intryck vart du än går. Alla Revamp-produkter är konstruerade med komponenter i världsklass för att minimera hårskador orsakade av överdriven värme och är utrustade med Progloss™ supersläta oljor - Keratin, Argan och Coconut för ultimat jämnhet.

Med den kraftfulla jonstråletekniken i våra hårtorkar för slät och voluminöst hår, ge ditt hår den behandling det förtjänar. Genom att kombinera mode och vetenskap säkerställer vårt sortiment av hårstylar en professionell salongsfinish från ditt hem varje gång.