Vitamix

Världens bästa blender.

Vitamix är det smarta valet – våra blenders är hållbara, lättanvända och omvandlar näringsrika livsmedel till smakrika måltider på bara någon minut. Samtliga av våra maskiner är designade för att vara lättanvända, vilket gör att du använder din blender oftare och får på så vis ut maximalt av din investering. Tack vare sin hållbara design kan du dessutom fortsätta använda den år efter år med samma högkvalitativa resultat. Oavsett om du är ute efter att experimentera med nya tekniker, eller bara vill ha en perfekt slät smoothie så har vi vad du behöver.

Passion

Du kommer älska Vitamix av samma skäl som professionella kockar gör – vi gör livet enklare! Oavsett om du vill experimentera med avancerade tekniker eller laga hälsosam vardagsmat så hjälper Vitamix dig att göra det som ett proffs.

Därför är det inte så konstigt att du hittar Vitamix både på restauranger – och i hemmakök runt om i hela världen.

Genom att investera i en Vitamix så investerar du även i god och hälsosam matlagning! Vi vill lova att det kommer bli din bästa hjälpreda i köket!

Ta oss inte bara på orden – kolla in hashtagen #myvitamix för att se efter själv.

Mångsidighet

Reglerbar variabel hastighetskontroll gör att du kan finjustera alla typer av konsistenser. Från släta puréer till en chunky salsa.

Med upp till 5 förinstallerade program som gör vardagen enklare genom att maskinen helt enkelt sköter jobbet åt dig.*

Pulsfunktion som ger dig möjlighet att hacka ingredienser. Till Ascent serien finns dessutom mixerskålar 225 ml samt mixerbägare 600 ml som gör att du kan utföra ännu fler recept och kulinariska tekniker.

Kvalitet

Beroende på vilken Vitamix modell du har så du 5-10 års garanti. Detta gäller på allt som medföljer i kartongen!

Knivarna är noggrant konstruerade för att kunna hantera de allra tuffaste ingredienserna. Därför är de laserskurna, tillverkade av härdat rostfritt stål. Detta gör att de kan hacka, knåda, blanda och pulverisera allt som hamnar i kannan.

Alla våra maskiner är byggda för att hålla år efter år – med samma högkvalitativa resultat. De är också designade för att vara lätta att använda, vilket gör att den får stå kvar på köksbänken för dagligt bruk.

Investerar du i en Vitamix blender vet du att du har en maskin för många år framåt, ja kanske så länge att den blir arvegods till och med.

Hållbarhet

Nyckeln till motorns långa livslängd är att förhindra överhettning. Bortsett från överbelastningsskyddet som är inbyggt i alla maskiner så har våra ingenjörer jobbat med att optimera luftcirkulationen kring motorn genom att kanalisera en viss mängd luft till den del som behöver det som mest. Resultatet är mindre oväsen och en mer pålitlig motor som kan fortsätta fylla sitt syfte år efter år.

Det läggs ned mycket jobb på att optimera varje komponent i maskinen så att allt samarbetar för att skapa det perfekta slutresultatet. På så vis får du den absolut bästa kombinationen av smak och konsistens.