Whisbear

Hej, det här är vi: Julia Sielicka och Zuzia Sielicka Vi är systrar och mödrar (med sex barn mellan oss!) och historien om Whisbear skrevs av livet.

Våra barn hade det riktigt svårt att somna och det visade sig att hårtorkljud var den mest effektgivande lugnande metoden. Men vi behövde något lättare att använda och vi drömde om att dela vår lösning med andra föräldrar. 

Vi ville erbjuda hjälp till de föräldrar som precis påbörjat sin föräldraresa. Vi ville också att vår Humming Bear skulle vara unik inte bara när det gäller kvalitet utan även design. Det är därför höljet på vår surrningsanordning designades av Julas man - Edwin, och multifunktions leksaken designades av Maria Czapska, en student vid Konstakademien i Warszawa.

Björnens utseende inspirerades av barnens första teckningar: ett huvud som spirar ben, så "huvudbonader!" Våra leksaker är inte typiska gosiga björnar, deras unika form stöder barnets sensoriska utveckling. Whisbear-projektet har fått flera utmärkelser, t.ex. "Dobry Wzór 2015", det visades också på utställningen "Projektowanie jest wszędzie [Design is everywhere]" längs sådana kultobjekt som Syrena Sport car, CPN eller LOT-logotypen. 2014 sålde vi vår första polska, Whisbear the Humming Bear. Två år senare hade vi sålt tusentals brummande björnar i Polen och över hela världen och fått ett dussin internationella utmärkelser. Men vi var inte klara! Vi bestämde oss för att de sömnfattiga, förlorade, utmattade föräldrarna behövde ännu mer stöd. Vi började arbeta på E-zzy the Sloth med en tillhörande app. Det började med några skisser av appens skärm (Jula) och leksaken (Maria Czapska) och en miljon skisser av enhetens hölje (Michał Korsun). Så småningom, 2018, erövrade E-zzy både teknikutställningar och dina barns rum! Men det visade sig snart att våra fantastiska kunder, även om de var förälskade i både Whisbear och E-zzy, behövde en ännu smartare humminglösning, något användbart under promenader eller när de reste. Så 2019 introducerade vi Humming Fox och Humming Bunny, designad av Jula, de perfekta mobila lösningarna, som kan hänga i dina barnvagnar. Roligt faktum: Rävens första skisser gjordes under en flygning, på en vävnad som gavs ut av flygvärdinnor.

Slutligen, våra skönheter: den långörade Humming Bunny och huva Humming Bear. De är resultatet av det hårda och intensiva all-out arbetet i vårt internationella Whisbear-team. Gosiga leksaker för barn som bor hos dem i flera år. Rekommenderas av Mor och barn Institutet. En perfekt present till ett nyfött barn. Den vackraste!