Electrolux dammsugare EUF8GREEN UltraFlex Green

 • Fyndvara - Uppackad, testad i butik. Komplett i bra skick
 • Påslös dammsugare från Electrolux gjord av 65% återvunnen plast.
 • Räckvidd - 12 meter
 • Motoreffekt - 650 watt
 • Ljudnivå - 74 dB
Produktspecifikation
jämför
Ej tillgänglig
Pris inklusive moms
Lagerstatus

Produktinformation

Fyndvara - Uppackad, testad i butik. Komplett i bra skick

 

Electrolux dammsugare EUF8GREEN

Dammsugarens Turbo cyklon-teknik förbättrar sugeffekten för att bättre fånga in allt damm och ge bättre rengöringsresultat. Den skiljer också dammet från luften och tvingar den mot dammbehållarens sidor, så du lättare kan tömma behållaren. Att tömma dammbehållaren är enkelt, och du undviker kontakt med damm och smuts. För att göra det lättare att hantera dammet finns det ett lock på botten av den slanka dammbehållaren så att du kan styra tömning och förhindra damm från att flyga runt.

Motion Control System ger stabila rörelser, smidiga svängar och dynamiska funktioner på ett kontrollerat sätt och är enkel att flytta från rum till rum. Dessutom är denna dammsugare tillverkad av 65% återvunnen plast vilket gynnar miljön. 

Tack vare dess räckvidd på hela 12 meter kan du dammsuga i flera rum utan att behöva byta uttag.

Med sin kompakta design - bara 40 cm bred – gör att den är väldigt smidig att förvara. Lägg den ner eller låta den stå upprätt och avlägsna vid behov slangen, beroende på ditt utrymme..

Dess ljudnivå är bara 74 dB och dammbehållarens volym är 1,6 liter. Den har tvättbart allergi-filter som är enkla att ta av och montera på.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellElectrolux dammsugare EUF8GREEN UltraFlex Green
MärkeElectrolux
Höjd (mm)320
Bredd (mm)295
Djup (mm)432
Produktgruppdammsugare
Färgsvart

Installation

Anslutningseffekt (W)600
Spänning (V)230
Elkontaktjordad stickkontakt
Anslutningskabelns längd (cm)900
Nettovikt (kg)6.7

Produktblad

Ljudnivå (dB)74

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Electrolux

Electrolux

Electrolux är världens näst största tillverkare av vitvaror och har sitt Europeiska huvudkontor i Stadshagen Stockholm. Utvecklingen bygger på konsumentinsikt och sker i nära samarbete med professionella  användare. De erbjuder innovativa lösningar för hem och företag, med omsorgsfullt designade produkter såsom kylskåp, diskmaskiner, tvättmaskiner, spisar, dammsugare och småapparater.

Under välkända varumärken som Electrolux, AEG, Zanussi, Husqvarna och Electrolux Grand Cuisine säljs fler än 50 miljoner produkter årligen till kunder i över 150 länder

Electrolux bildades 1919 genom en sammanslagning av företagen Elektromekaniska AB, grundat 1910, och AB Lux, grundat 1901. Sammanslagningen genomfördes av Axel Wenner-Gren som var huvudägare fram till 1956, då han sålde sin andel till Wallenbergsfären.

Visa produkter från Electrolux