-29%
Tom 2/11
Fyndvara

Siemens dammsugare VSQ8K432A-fyndvara

 • Fyndvara - Uppackad, testad i butik. Komplett i bra skick
 • Siemens intelligenta teknik autoControl gör att du kan dammsuga matta och hårt golv utan manuell inställning
 • quattroPower teknologi: Siemens högpresterande teknologi för ett utmärkt städresultat och låg energiförbrukning.
 • Tyst, 74 dB, tack vare nya innovativa activeSound Control.
 • Tvättbart hygeniskt HEPA-filter: fångar upp partiklar, renar luften och gör dammsugaren idealisk för allergiker.
Produktspecifikation
jämför
3 4902 490:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen

Produktinformation

Prestanda powerSensor teknologi: tappar inte prestanda vartefter påsen fylls upp. quattroPower teknologi:

Siemens högpresterande teknologi för ett utmärkt städresultat och låg energiförbrukning. PowerProtect dammsugarpåse säkerställer en jämn prestanda oavsett om påsen är tom eller full. Det innebär färre påsbyten och lägre förbrukningskostnader. För bästa prestanda rekommenderas att använda oriiginal PowerProtect dammpåsar (Typ G ALL) Filter & dammpåse Tvättbart hygenisk HEPA-filter som fångar upp partiklar, renar luften och gör dammsugaren idealisk för allergiker. Att det är tvättbart gör att du inte behöver köpa nya filter. Du tvättar det enkelt enligt bifogade instruktioner. Dammpåse: TYP G ALL Funktioner Siemens intelligenta teknik autoControl gör att du kan dammsuga både matta och hårt golv utan avbrott. SilentClean Premium munstycke: ett extra tyst omställbart munstycke utrustat med cliplås för extra kraftfull dammupptagningsförmåga. Munstycke för hårda golv. Speciellt utvecklat för djupgående rengöring av golvspringor i kakel och parkett.

3 tillbehör med fäste på teleskopröret: fogmunstycke, möbelmunstycke och borstmunstycke. Teleskoprör med skjutmanschett och klickfunktion Ergonomiskt premiumhandtag för bekväm dammsugning XXL-dammsugarpåse: minimerar antal påsbyten samt reducerar förbrukningskostnaderna. Aktionsradie: 12 m Automatisk sladdupprullning Elektronisk inställning av sugeffekten via strömvred Elektrisk indikering för påsbyte softBumper: för optimalt skydd av möbler och väggar. 4 lättrullande hjul - maximal följsamhet och skonsamt mot golv Parkerings- och förvaringslägen Vikt: 5.9 kg, utan tillbehör 

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellSiemens dammsugare VSQ8K432A-fyndvara
MärkeSiemens
Höjd (mm)275
Bredd (mm)320
Djup (mm)480
ProduktgruppCylinderdammsugare
FärgLaguna blue, silver

Installation

Spänning (V)220-240
Elkontaktkontakt utan jord
Anslutningskabelns längd (cm)930.0
Nettovikt (kg)8.100

Produktblad

Ljudnivå (dB)74

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Siemens

Siemens

Siemens

Tack vare smarta teknologiska lösningar och nya innovationer ger Siemens svar på många av framtidens utmaningar. Siemens är uppbyggt kring grundaren Werner von Siemens tidlösa vision: ”Framsteg i människans tjänst”.

Siemens tar visionen vidare genom att inte bara skapa produkter, de skapar möjligheter. Genom intelligenta och visionära idéer skapar de förutsättningar för ännu fler innovationer i framtiden. De utmanar genom att driva utvecklingen framåt och inspirera utöver det vanliga. Deras tyska arv borgar för genomtänkta funktioner och produkternas design är tidlös och stilren för att passa alla som inte är villiga att kompromissa.

Siemens filosofi har gjort dem till ett av Sveriges och världens ledande vitvarumärken. De vill ge användaren en inspirerande produktupplevelse – ett varumärke för alla som vill upptäcka nya möjligheter och inspireras.

Siemens produktsortiment omfattar ett brett spektrum. Det omfattar stora hushållsapparater för matlagning, disk, tvätt, tork, kyl och frys, samt små apparater, såsom helautomatiska espressomaskiner och dammsugare.

Visa produkter från Siemens