Bosch uppladdningsbar minidammsugare BBS1BASE

 • Unlimited utan batteri; alla 18v Power for ALL batterier kan användas i denna dammsugare
 • Prestanda att lita på: All Floor HighPower borste och DigitalSpin Motor är effektiv på alla golv
 • Filter som aldrig behöver bytas ut och som samtidigt ger en ren luft ut från dammsugaren.
 • Filter som aldrig behöver bytas ut och som samtidigt ger en ren luft ut från dammsugaren.
 • DigitalSpin Motor: hög prestande, kompakt, lättvikt och lång livslängd.
Produktspecifikation
jämför
Ej tillgänglig
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Bosch BHZUB1830 1 323:-

Produktinformation

Prestanda Unlimited utan batteri, alla 18v Power4All batterier passar i denna dammsugare DigitalSpin Motor: hög prestande, kompakt, lättvikt och lång livslängd. Filter & dammpåse Filter som aldrig behöver bytas ut som ger en ren luft ut från dammsugaren. Filterrengöring: Lätt att rengöra filtret med RotationClean - ingen tvättning behövs Bekväm hantering vid uttagande och tömning av dammbehållaren Easy Clean System: enkelt att rengöra munstycket tack vare borttagbar borste. Funktioner Rengöring på alla nivåer: Tack vare de mångsidiga tillbehören kan du rengöra all slags smuts, från golv till tak eller dammsuga till din bil eller båt då den är så lätt att ta med. Lätt förvaring: dockingstation för en smidig förvaring av dammsugaren och alla tillbehör. Dammbehållare: 0.4 l volym Lång flexibelt munstycke för de platser som är svåra att komma åt 2-i-1 möbelborste och munstycke

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellBosch uppladdningsbar minidammsugare BBS1BASE
MärkeBosch
Höjd (mm)1277
Bredd (mm)211
Djup (mm)252
ProduktgruppUppladdningsbar minidammsugare
Färgvit

Installation

Nettovikt (kg)2.900

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Bosch

Bosch

Bosch genomgående filosofi är att producera vitvaror av bästa kvalitet och med avancerad men lättanvänd teknik. Deras ingenjörer arbetar hängivet för att skapa produkter som är funktionella, moderna och hållbara. Energieffektivitet och ansvar för vår omvärld en självklarhet och helt i linje med deras grundare Robert Bosch anda och sociala engagemang.

Bosch ingår tillsammans med Siemens i BSH Home Appliances som är Nordens och Europas största vitvaruleverantör. Gruppen härrör från ett joint venture som inrättades 1967 mellan Robert Bosch GmbH och Siemens AG men sedan 2014 äger Robert Bosch GmbH hela företaget. De har sitt säte i München, Tyskland.

BSH produktsortiment omfattar ett brett spektrum. Det omfattar stora hushållsapparater för matlagning, disk, tvätt, tork, kyl och frys, samt en mängd små apparater, såsom helautomatiska espressomaskiner, golvvård och hushållsprodukter.

Visa produkter från Bosch