Energismarta Produkter

 • Lägg till en rubrik (79).png

  Energismarta Produkter

  Här hittar du vitvaror som håller en hög energieffektivitet, baserat på sin energimärkning. Vitvarorna är de maskiner i hemmet där vi verkligen kan göra skillnad för vår energiåtgång och det kan skilja många hundralappar per år att välja rätt maskin och givetvis rätt elavtal. Läs gärna mer om energimärkningen på Energimyndighetens hemsida. EU-länderna har beslutat att energimärkningen med skalan A+++ till D har ändrats och ersatts av skalan A till G. Den nya etiketten gäller för ett flertal produkter från år 2021 och framåt.

  Dessa vitvarukategorier fick ny märkning 2021: kylar, frysar, vinkylar, diskmaskiner, tvättmaskiner, kombitvättar. Det innebär att de ibland ser ut som att de flyttat ner på skalan, men det beror inte på att de blivit mindre energieffektiva utan att skalan har blivit längre och ger plats för ännu mer innovation inom energieffektivitet.

  ny-energiettiket-smal.png

   

  Energismarta tvättmaskiner Energismarta torktumlare Energismarta tvätt/torkpaket Energismarta diskmaskiner Energismarta kyl/frys ٍEnergismarta vitvaror från smeg Energismarta laddningsstationer Energismarta luftvärmepumpar Energismarta produkter från Smeg

Tvättmaskiner

Torktumlare

Paketpris Tvätt & Tork

Kyla

Paketpris kyl och frys

Diskmaskiner

Portabel Energi

Luftvärmepump