Vitamix Blender Ascent A2500 Vit

 • Motor på 2.2 hk och BPA-fri kanna på 2 liter som går att diska i maskin
 • Med nya Vitamix Ascent har du det perfekta hjälpmedlet att skapa måltider av restaurangklass i ditt eget hem
 • Timer, låsspärrsfunktion, reglerbar hastighet, pulsfunktion och tre förinställda program
 • 10 års garanti och laserskurna knivblad i rostfritt stål
Produktspecifikation
jämför
6 537:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Vitamix 65207 2 395:-
Vitamix 63226 1 997:-
Vitamix 63233 2 016:-

Produktinformation

Vitamix blender Ascent A2500 Vit - Ny design på en av marknadens mest populära blenders bland juicebarer, caféer och barer!

Med nya Vitamix Ascent har du det perfekta hjälpmedlet att skapa måltider av restaurangklass i ditt eget hem. Ny toppmodern design och banbrytande teknik gör detta till en av marknadens bästa blenders. 

Den första highspeed blendern med inbyggda timer och trådlös anslutning levererar kraft och mångsidighet  i många, många år framöver. Timern gör det enklare att undvika över- och underbearbetning av recepten. Den trådlösa anslutningen gör att maskinbasen automatiskt känner igen en rad innovativa tillbehör som lanseras i framtiden.

En annan mycket uppskattad säkerhetsfunktion är att Vitamix som en av få blenders nu har en låsspärrsfunktion så att maskinen ej går att starta om inte locket är på plats. Den tio år långa garantin vittnar om att Vitamix tillverkar en produkt som kommer ge dig många års problemfri drift.

Samtliga maskiner i Ascent-serien har:

 • Laserskurna knivblad. Tillverkade av härdat rostfritt stål och levererar ett högkvalitativt resultat under många år.
 • Kraftfull motor på 2.2 HK med metalldrivsystem som skapar en säker anslutning melllan behållre och motorbas för maximal hållbarhet.
 • Två liters BPA-fri kanna (BPA-fri Eastman Tritan-sampolyester) som är självrengörande på endast 60 sekunder men även går att diska i maskin. Locket är transparent vilket ger dig en bättre översikt när du arbetar med blendern och tack vare låsspärrstekniken går det ej att starta blendern om inte locket är säkrat
 • Reglerbar hastighetskontroll med tio hastigheter, pulsfunktion och timer. 
 • Self-Detect tekniken som automatiskt justerar programinställningar och anpassar mixtiden efter behållarens storlek vilket är praktiskt då Vitamix har tagit fram en mängd nya tillbehör till Ascent-serien.
 • Alla maskinerna i serien har fått en stilren design som kompletterar kökets övriga maskiner och kommer med hela 10 års garanti.

Tilläggsutrustning A2500:

 • Tre programinställningar för smoothies, varma soppor och frysta desserter. Vilket ger fördelen att tiden och effekten är förvald och man kan göra annat under tiden blendern arbetar

vitamix_a2500_series.png

Vitamix Perfect Blend App tillåter dig att låsa upp den fulla potentialen av blendern upp till sjutton olika program och över 500 recept, på så sätt kan du vara säker på att du alltid är fullt uppdaterad och alltid uppnår optimalt resultat. För att avlägsna alla osäkerheter kring hur länge ett recept blandats är Ascent utrustad med en inbyggd digital klocka som hjälper dig hålla koll. 

Vad är det för skillnad mellan Vitamix A2300, Vitamix A2500 och Vitamix A3500?
A2300 har liksom samtlig modeller i Ascent-serien reglerbar hastighet, pulsfunktion, timer, Self-detect, laserskurna knivbland, låsspärrsteknik och 10 års garanti.
A2500 erbjuder dessutom tre färdiga program för smoothies, varma soppor och frysta desserter. Vilket ger fördelen att tiden och effekten är förvald och man kan göra annat under tiden blendern arbetar. Båda dessa modeller finns i fyra färger. Svart, grå, vit och röd.  
A3500 ger en state of the art blender i exklusivt borstat stål och en touchpanel som är enkel att torka ren och har programerbar timer. Erbjuder dessutom fem färdiga program för smoothies, varma soppor, frysta desserter, såser/röror och självrengöring.

skillnad_vitamix_a2300_a2500_a3500.png

Länk till informationsvideo: https://www.youtube.com/watch?v=0hn3MwrlZsw&feature=youtu.be

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellVitamix Blender Ascent A2500 Vit
MärkeVitamix
Höjd (mm)432
Bredd (mm)203
Djup (mm)279
Produktgruppblender
Färgvit

Installation

Nettovikt (kg)5.38
Spänning (V)230
Elkontaktjordad stickkontakt

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor