Gorenje kylfrys ORK192BK

 • Kombinerad kylfrys med nettovolym 227/95 liter
 • Klassisk retro design - Svart
 • Lowfrost - Reducerad isbildning
 • IonAir med DynamiCooling - Jämn temperaturfördelning och extra negativa joner som håller maten fräsch längre
 • Mått: (HxBxD) 1940x600x640 mm
Produktspecifikation
jämför
13 295:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ
Hanestrom 91930 299:-
Hanestrom lackageskydd60cmkyla 199:-

Produktinformation

 

2 års fullständig säkerhet

Gorenje ger dig 2 års produktgaranti från inköpsdatum vid registrering. Här har Gorenje bevisbördan i förhållande till gällande lagstiftning, därutöver finns ytterligare 12 månader mot ursprungliga fel (reklamationsrätten)

5 års gratis reservdelar

Gorenje erbjuder ytterligare 36 månaders gratis reservdelar efter dina 2 år av fullständig garanti har gått ut!

10 års reservdelssäkerhet

Är din säkerhet för att vi kan leverera reservdelar till din Gorenje-produkt i minst 10 år från inköpsdatum.

Gorenje kylfrys ORK192BK

ORB153_1.jpg

IonAir med DynamiCooling. Jämn temperaturfördelning i kylskåpet
Avancerat ventilationssystem med DynamiCooling ger jämn fördelning av den joniserade luften så att en jämn temperatur bibehålls i hela kylskåpet. Luften med extra negativa joner efterliknar ett naturligt mikroklimat, som håller maten fräsch längre. Dessutom kan olika slags livsmedel placeras på vilken hylla som helst, då det inte är några temperaturskillnader.

ork192_2.jpg

AdaptTech. Ett kylskåp som lär sig dina vanor
Det här smarta systemet är konstruerat för att bibehålla en optimal temperatur i kylskåpet oavsett hur ofta du öppnar dörren. I vanliga fall höjs temperaturen plötsligt när du öppnar dörren, och maten utsätts för en termisk chock som gör att den blir dålig snabbare. Ett kylskåp från Gorenje övervakar och analyserar ständigt din användning. Därmed kan det förutsäga när du ska öppna kylskåpsdörren och sänka temperaturen med 1 eller 2 °C alldeles innan du gör det. Då hålls en konstant temperatur och maten är alltid fräsch och full av näringsämnen.

orb153_3.jpg

SimpleSlide hyllor. För både stora och små flaskor
En ytterst praktisk funktion för att flytta hyllorna upp eller ned.

orb153_4.jpg

LED belysning. Praktiskt inrett och effektivt kylskåp
Energibesparande LED belysning i bandform är mycket effektiva, har betydligt längre livslängd och använder mindre ström.

orb153_5.jpg

FreshZone-låda. Lika färskt som nyskördat
Lådan med lägst temperatur i kylen är perfekt för förvaring av kött, fisk, frukt och grönt. Maten håller sig färsk längre med bibehållen arom, färg och smak.

ork192_3.jpg

FrostLess. Mindre is, större energibesparing
Förbättrad isolering reducerar effektivt ansamlingen av frost på livsmedel och is inuti frysen. Det innebär att du inte behöver avfrosta lika ofta, och att elräkningen blir mindre.

ork192_4.jpg

FastFreeze. Snabb infrysning
Funktion för snabbare frysning, perfekt efter att du har varit och storhandlat. Utmärkt för frysning av större mängder matvaror. Efter aktivering varar den under 50 timmar och behåller temperaturen vid -24 °C.

Gorenje svart kylfrys i klassisk retro design med snygga handtag i silver och FrostLess-tekniken för avsevärt kortare och färre avfrostningar. En produkt som förgyller vilket kök, vardagsrum eller kontor som helst. Kyldelen har en nettovolym på 227 liter, medan frysdelens volym är 95 liter. Kylfrysen är energiklassad A++, vilket innebär 40 % mindre energi än vanlig klass A.

Kylens antibakteriella IonAir-teknik som är inbyggd dess AirPower-fläkt och eliminerar 95 % av alla bakterier och håller därmed luften fräsch så att färska livsmedel kan behålla sin förstadagsfräschör och behålla sin egen smak och doft i upp till tio dagar. IonAir minimerar även effektivt de obehagliga lukter som oftast orsakas av livsmedel med stark doft såsom vissa ostsorter och fisk med mera.

Den har också ett förbättrat AirPower-ventilationssystem som fungerar enligt samma principer som dynamisk kylning, vilket gör att en jämn temperatur bibehålls i hela kylskåpet.

Den här kombinerade kylfrysen har en väldigt smart funktion om kylskåpsdörren öppnas ofta. Vid frekventa öppningar av kylskåpsdörren så stiger temperaturen i skåpet och maten blir utsatt för ”termisk chock”, som därmed kan orsaka matspill. Med AdaptTech så undviker man detta problem. Systemet registrerar hur ofta kylskåpsdörren öppnas i löpet av en vecka. När systemet har räknat ut när dörren oftast öppnas så sänker det temperaturen med 1-2˚C precis innan denna tidpunkt. På detta vis behålls den ideella temperaturen konstant i kylskåpet och man undviker därmed onödigt matspill.

Kyldelens inredning består av 4 glashyllor, flaskhållare, en flaskhylla med fast hållare och 2 dörrhyllor som kan justeras i höjdled. Dessutom har kylen en FreshZone-låda, som tack vare sin temperatur på ca 3 °C gör att maten behåller sin hållbarhet, doft och färg upp till två gånger längre tid än vanligt.

Den har också en CrispZone med reglerad luftfuktighet som är perfekt för frukt och grönsaker. Denna stora låda är placerad i den nedre delen av kylskåpet. Den här CrispZone-lådan är en av de största lådorna på marknaden med en volym på hela 36 liter. Effektiv LED belysning ger ett behagligt sken samtidigt som det är energisnålt och har en lång livslängd.

I frysdelen finns 3 förvaringslådor i plast och en så kallad XXL SpaceBox-låda där du enkelt kan förvara de största matvarorna. Frysen har också för de tillfällen du fyller på med mycket varor som värmts upp på vägen hem från affären. Snabbinfrysningen hjälper då att båda kyla ner de nya varorna snabbt men också att skydda de varor som redan är i frysen från förhöjd temperatur.

Högerhängd dörr, som inte går att hänga om. Skåpet finns att köpa med vänsterhängd dörr.

Teknisk information
Energiklass: A++
Mått (BxHxD): 60 × 194 × 66.9 cm
Dörrmaterial: Plast
Färg: Svart
Dörröppning: Hlgerhängd dörr, ej omhängningsbar
Slot-In funktion: möjlighet till att placera produkten i en köksnisch på 65 cm
Klimatklass: SN, N, ST, T
1 kompressor
Brutto/nettovolym: 326 / 324 L
Kapacitet kyl: brutto/netto: 229 / 227 L
Kapacitet frys: brutto/netto: 97 / 97 L
Fryskapacitet: 4.5 kg/dygn
Säkerhetstid vid strömavbrott: 30 Tim
Displaytyp: LED display
Temperatur indikator: Digital indikator för kylskåp
CrispZone med HumidityControl
Intelligent minnessystem
FrostLess: Mindre isbildning i frysen
IonAir med DynamiCooling
FastFreeze
Dekorativ topp
LED-ljus
4 glashyllor
Flaskhållare
Dörrhylla för flaskor: 1 dörrhylla med 1 flaskhållare
Hyllor i skåpsdörren: 2 SimpleSlide höjdjusterbara dörrhyllor, Justerbar hylla
Antal förvaringsfack för ost och smör: 1 MultiBox
FreshZone låda
SpaceBox XXL lådor
Infrysning: 3 lådor
2 glashyllor
Energiförbrukning kWh/24h: 0.64 kWh
Ljudnivå (max.): 40 dB(A)re1pW
Mått (BxHxD): 60 × 194 × 66.9 cm
Emballagemått (BxHxD): 64 × 200 × 77 cm
Nettovikt: 75.5 kg
Bruttovikt: 79.5 kg
Anslutningseffekt: 120 w
Säkring: 10 A

 • Kylfläkt

  Kylfläkten i ett kylskåp har till uppgift att fördela kylan jämt över de olika hyllplanen men förbättrar även luftflödet i kylskåpet. När du vill ha ett kylskåp med bra kylkapacitet är Gorenje kylfrys ORK192BK något för dig. Detta kylskåp med inbyggd kylfläkt är av hög prestanda och ger välkylda matvaror.

 • Snabbinfrysning

  Satsa på en frys med snabb infrysning om du vill ha ut det mesta av dina livsmedel. Färska livsmedel som genomgår snabb infrysning bibehåller större mängd vitaminer jämfört med vanlig infrysning. Med Gorenje kylfrys ORK192BK är snabb infrysning möjlig tack vare avancerad kylteknologi. Upp till ca 50% snabbare infrysningstid.

 • LowFrost

  När du väljer en frys som är utrustad med finessen low frost får du en frys som kräver minimalt underhåll. Frystekniken gör infrysningen långsammare vilket resulterar i mindre isbildning och färre avfrostningar. När du köper Gorenje kylfrys ORK192BK får du en förstklassig frys med inbyggd low frost. Kvalitetsfrys med minimalt underhåll helt enkelt.

 • Elektronisk temperaturreglering

  Elektronisk temperaturreglering hos Gorenje kylfrys ORK192BK mäter och registrerar kylskåpets temperatur och visar på en digital display den aktuella temperaturen. Den elektroniska temperaturregleringen är fördelaktig eftersom det är kylskåpet själv som känner av om temperaturen behöver justeras och du är fri från att manuellt laborera med den via en vridratt.

 • LED-Belysning

  LED-belysning är i dag mer eller mindre standard i många vitvaror och Gorenje kylfrys ORK192BK är inget undantag. Fördelen med LED-belysning är att den är energisnål och har lång varaktighet vilket gör den till både energieffektiv och skonsamma för miljön. Med LED-lampor ser du tydligt vad som finns i kylen och ljuset är bekvämt för ögonen.

 • Optimal grönsaksförvaring

  Alla kylvaror trivs inte i samma temperatur och grönsaker behöver oftast lite varmare än t.ex. mjölkprodukter. För den optimala grönsaksförvaringen har Gorenje kylfrys ORK192BK ett system som gör att en sektion är avsedd för grönsaker och håller därmed lite högre temperatur. Detta hjälper dig att bevara dina grönsaker längre vilket kan reducera matsvinnet.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellGorenje kylfrys ORK192BK
MärkeGorenje
Höjd (mm)1940
Bredd (mm)600
Djup (mm)640
ProduktgruppKombinerad kyl/frys
Färgsvart

Produktöversikt

Typ av reglageelektroniskt
Gångjärnhöger
Invändig belysningLED
Nettovolym, totalt (l)322

Egenskaper

Infrysningskapacitet (kg/24h)4,5
Kylskåp, nettovolym (l)227
Frysdel, nettovolym (l)95
Snabbinfrysningja
Fläkt i kylenja
Flaskhylla/Flaskhyllorja
Antal hyllor5
Material, hyllorglas

Installation

Spänning (V)230
Elkontaktjordad stickkontakt
Nettovikt (kg)55
Minimum omgivningstemperatur10

Produktblad

EnergieffektivitetsklassA++
Årlig energiförbrukning (kWh/år)209
Ljudnivå (dB)40

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Gorenje

Gorenje

Är en utav de ledande europeisk vitvarutillverkare med en historia som sträcker sig mer än 60 år tillbaks i tiden. Företaget grundades i byn Gorenje i Slovenien 1950 och har sedan dess tillverkat tekniskt kompletta  vitvaror med högsta kvalitet och starkt fokus på design.

Det som karaktäriserar Gorenje är innovativa idéer som blir till högteknologiska och praktiska lösningar med förstklassig design. Gorenje Group alltid öppen för att våga idéer och samarbetsformer.

Under varumärken som Gorenje, Asko och Upo höjer de livskvaliteten för användare i 90 länder runt om i världen. År 2014 uppgick omsättningen till 1.2 miljarder euro i mer än och majoriteten av försäljningen sker i Ryssland, Tyskland, Nederländerna, Skandinavien, Central- och Sydösteuropa, USA och Australien.

Bland alla produkter hittar du allt från färgglada kylskåp, spisar med ugnsinnovationer för perfekt bakning till energisnåla diskmaskiner. Det som karaktäriserar Gorenje är innovativa idéer som blir till högteknologiska och praktiska lösningar med förstklassig design. Att välja Gorenje som din vitvaruleverantör innebär produkter som håller länge, passar väl in i hemmet och låter dig fokusera på dig själv och familjen i och med det högteknologiska lösningar som Gorenje erbjuder för varje produkt.

Visa produkter från Gorenje