-24%
Tom 31/12
Fyndvara

Siemens kylfrys KG39NAI36--Outlet

 • Kombinerad kylfrys med nettovolym 279/87 L
 • Home Connect samt display med touchpanel på utsidan av dörr
 • Självavfrostande frys - Ingen isbildning på maten
 • Mått: (HxBxD) 2030x600x660 mm
 • Outletprodukt
Produktspecifikation
jämför
16 99012 990:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ
Hanestrom 91930 299:-
Hanestrom lackageskydd60cmkyla 199:-

Produktinformation

Siemens kylfrys KG39NAI36

Siemens Rostfritt stål kyl och frys med automatisk avfrostning och effektiv energiförbrukning. Den är klassad A++, vilket är hela 40 % energisnålare än de med vanlig klass A. och dess sammanlagda kapacitet är 313 liter. Dörrarna i rostfritt stål har en speciell ytfinish (antiFingerprint-beläggning) som förhindrar fula fingeravtryck på den rostfria ytan. Sidoväggarna är i Krom-inox-metallic.

Kyldelen har en hydroFresh-låda med reglerbar luftfuktigheten som gör att frukt och grönsaker håller sig färska upp till dubbelt så lång tid. Den har även en coolBox som håller 2-3 °C kallare än övriga kylen. Perfekt för fisk och kött som håller sig fräscha upp till dubbelt så länge. Båda lådorna är på teleskopskenor så du smidigt kommer åt alla varorna där i.

Utöver det finns 5 hyllor av säkerhetsglas, varav 3 flyttbar, och ett kromat flaskställ.

Kylen har multiAirflow-System med kylfläkt för en snabbare nedkylning av maten och airFresh-filter som neutraliserar oönskad lukt. Inne i kylen lyser LED-belysning upp på ett starkt men jämnt sätt, utan att blända, så du tydligt ser alla dina varor.

Med knappen superCooling sänks temperaturen i kylskåpet snabbt till 2 °C. På så sätt undviker du att temperaturen stiger och värmer upp nedkyld mat när du lägger in varmare varor i kylskåpet.

Frysdelen har en liknande funktion som Superkyla, den heter Superinfrysning. För att inte redan infrysta varor ska tina när du lägger in stora mängder nya livsmedel, aktiverar du superinfrysningen innan du åker och handlar. Då kyls frysen automatiskt ner till -30 °C, så att de nya livsmedlen inte avbryter frysprocessen.

Frysen har 3 frysbackar och ett akustiskt och optiskt varningssystem för driftstörning i frysen med minnesfunktion som visar den högsta temperaturen vid strömavbrott.

Dörrarna hänger på höger sida vid leverans men kan hängas om till vänster sida.

Du reglerar denna kyl och frys med touchkontroller på panel på utsidan av dörren.  Ställ in alla funktioner enkelt och exakt med en lätt beröring, och läs av på en tydlig display. Eller med Home Connect.

 

Outletprodukt

Är en ny oanvänd vara som är kraftigt rabatterad jämfört med motsvarande produkt i originalemballage. En outletprodukt kan t.ex vara en utgående modell, komma från en mässa eller utställning eller en produkt vars emballage gått sönder. I vissa fall kan produkten även ha en lite skada/repa (dock aldrig på front). Gemensamt för alla produkter är att vi kontrollerar dessa noggrant samt att du har samma produktgarantier och öppet köp som motsvarande ny vara. På så sätt kan du alltid känna dig trygg med ditt inköp.

Vad är fördelen med att handla på Vitvaruexpertens Outlet?

 • Du kan köpa produkter i nyskick till ett lägre pris och produkter med mindre skönhetsfel till kraftigt rabatterade priser.
 • Du har 14 dagars öppet köp och samma reklamationsrätt som vid köp av en produkt i originalemballage.
 • Du värnar om miljön! Fullt användbara produkter slängs inte utan återanvänds. Billigare för dig, bättre för miljön!
 • Automatisk avfrostning

  När du väljer Siemens kylfrys KG39NAI36--Outlet får du en frys som har automatiskt avfrostning och du behöver aldrig bekymra dig över isbildning eller frost. Den automatiska avfrostningen fungerar genom att köldmediekanaler avlägsnar överflödigt vatten som annars skulle bildat is. Frysskåpet blir tack vare denna funktion väldigt lättskött.  

 • Dynamisk kylning

  När du väljer ett kylskåp som kan distribuera dynamisk kyla så får du ett kylskåp som fördelar kylan jämt på alla hyllplan. Kylan kommer från en snurrande fläkt som ser till att temperaturen hålls enhetlig i hela kylskåpet. Låter det intressant? Siemens kylfrys KG39NAI36--Outlet är ett av många kylskåp som har försetts med denna dynamiska funktion.

 • Snabbinfrysning

  Satsa på en frys med snabb infrysning om du vill ha ut det mesta av dina livsmedel. Färska livsmedel som genomgår snabb infrysning bibehåller större mängd vitaminer jämfört med vanlig infrysning. Med Siemens kylfrys KG39NAI36--Outlet är snabb infrysning möjlig tack vare avancerad kylteknologi. Upp till ca 50% snabbare infrysningstid.

 • Temperaturlarm

  De flesta kyl- och frysskåp är i dag utrustade med temperaturlarm vilket är en garanti för att kyla aldrig läcker ut utan att du blir varnad om det. Om man av misstag inte stängt kyl- eller frysdörren ordentligt blir du strax varnad med ett pipljud. Siemens kylfrys KG39NAI36--Outlet och många andra är idag utrustade med denna säkerhetsfunktion som snabbt minskar risken att maten blir förstörd.

 • Snabbinkylning

  Ett kylskåp med funktionen snabbinkylning kan komma till användning oftare än du tror. Om du handlat hem känsliga matvaror i högsommarvärmen är snabbkylningen guld värd liksom andra delar av året när du vill åstadkomma snabb kylning av livsmedel. Med Siemens kylfrys KG39NAI36--Outlet i ditt kök har du alltid tillgång till snabbinkylning.

 • Omhängningsbar dörr

  Maximera kökets funktionalitet med Siemens kylfrys KG39NAI36--Outlet som är försedd med omhängbar dörr. Med denna finess kan du ställa kylen där du först inte trodde det var möjligt och tack vare denna funktion kan du bespara dig på en eventuell ombyggnation av köket. Praktiskt och effektivt.

 • Nollzon

  Siemens kylfrys KG39NAI36--Outlet är utrustad med en så kallad noll zon vilket betyder att en viss sektion i kylskåpet håller ett gradantal strax över noll grader. Här förvarar du fördelaktigt kött, fisk och andra matvaror som är temperaturkänsliga. Med noll zon kan du förlänga vissa livsmedels hållbarhet.

 • Kolfilter

  Ett kolfilter hjälper till att eliminera dålig lukt som eventuellt kan uppstå i ett kylskåp om någon av matvarorna har blivit gamla. Med ett inbyggt kolfilter kan du vara säker på att ditt kylskåp hra en fräsch lukt och många vitvaror är utrustad med detta fördelaktiga filter och bland annat Siemens kylfrys KG39NAI36--Outlet.

 • Elektronisk temperaturreglering

  Elektronisk temperaturreglering hos Siemens kylfrys KG39NAI36--Outlet mäter och registrerar kylskåpets temperatur och visar på en digital display den aktuella temperaturen. Den elektroniska temperaturregleringen är fördelaktig eftersom det är kylskåpet själv som känner av om temperaturen behöver justeras och du är fri från att manuellt laborera med den via en vridratt.

 • LED-Belysning

  LED-belysning är i dag mer eller mindre standard i många vitvaror och Siemens kylfrys KG39NAI36--Outlet är inget undantag. Fördelen med LED-belysning är att den är energisnål och har lång varaktighet vilket gör den till både energieffektiv och skonsamma för miljön. Med LED-lampor ser du tydligt vad som finns i kylen och ljuset är bekvämt för ögonen.

 • Optimal grönsaksförvaring

  Alla kylvaror trivs inte i samma temperatur och grönsaker behöver oftast lite varmare än t.ex. mjölkprodukter. För den optimala grönsaksförvaringen har Siemens kylfrys KG39NAI36--Outlet ett system som gör att en sektion är avsedd för grönsaker och håller därmed lite högre temperatur. Detta hjälper dig att bevara dina grönsaker längre vilket kan reducera matsvinnet.

 • Display i dörren

  Siemens kylfrys KG39NAI36--Outlet har liksom många andra vitvaror utrustas med en display i dörren som ger dig all nödvändig information om t.ex. temperatur. Med denna lättöverskådliga display behöver du inte öppna kylskåpsdörren för att läsa av gradantalet vilket ger en energibesparande effekt samtidigt som kylprocessen hålls intakt.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellSiemens kylfrys KG39NAI36--Outlet
MärkeSiemens
Höjd (mm)2030
Bredd (mm)600
Djup (mm)660
ProduktgruppKombinerad kyl/frys
FärgRostfri

Produktöversikt

Typ av reglageElektronisk
Gångjärnhöger, omhängbar
Nettovolym, totalt (l)313

Egenskaper

Infrysningskapacitet (kg/24h)14
Automatisk avfrostningHelt automatisk avfrostning
Kylskåp, nettovolym (l)279
Frysdel, nettovolym (l)87
SnabbinfrysningJa
Fläkt i kylenNej
Flaskhylla/FlaskhyllorJa
Antal hyllor5
Material, hyllorSafety glass

Installation

Anslutningseffekt (W)100W
Spänning (V)220-240
Elkontaktjordad stickkontakt
Anslutningskabelns längd (cm)240
Nettovikt (kg)82
Minimum omgivningstemperatur10

Produktblad

EnergieffektivitetsklassA++
Årlig energiförbrukning (kWh/år)273
Ljudnivå (dB)39

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Siemens

Siemens

Siemens

Tack vare smarta teknologiska lösningar och nya innovationer ger Siemens svar på många av framtidens utmaningar. Siemens är uppbyggt kring grundaren Werner von Siemens tidlösa vision: ”Framsteg i människans tjänst”.

Siemens tar visionen vidare genom att inte bara skapa produkter, de skapar möjligheter. Genom intelligenta och visionära idéer skapar de förutsättningar för ännu fler innovationer i framtiden. De utmanar genom att driva utvecklingen framåt och inspirera utöver det vanliga. Deras tyska arv borgar för genomtänkta funktioner och produkternas design är tidlös och stilren för att passa alla som inte är villiga att kompromissa.

Siemens filosofi har gjort dem till ett av Sveriges och världens ledande vitvarumärken. De vill ge användaren en inspirerande produktupplevelse – ett varumärke för alla som vill upptäcka nya möjligheter och inspireras.

Siemens produktsortiment omfattar ett brett spektrum. Det omfattar stora hushållsapparater för matlagning, disk, tvätt, tork, kyl och frys, samt små apparater, såsom helautomatiska espressomaskiner och dammsugare.

Visa produkter från Siemens