Samsung RR39M7565B1 och RZ32M753EB1

 • Smart och rymligt kylskåp med volym på 387 liter
 • PowerCool - kyl snabbt in varor för att bättre bevara textur och arom
 • Smart och rymligt frysskåp med volym på 232 liter
 • NoFrost - automatisk avfrostning, sparar både tid och energi
Produktspecifikation
jämför
Ej tillgänglig
Pris inklusive moms
Lagerstatus
 • Leverantörslager
  Beställningsvara
 • Vårt lager
  Beställningsvara
Leverans & installation
 • Till tomtgräns/port: 396 kr
 • Med inbärning: från 2 396 kr
 • Med installation: från -1 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ

Produktinformation

Samsung RR39M7565B1 och RZ32M753EB1

Samsung kyl RR39M7565B1

Letar du efter ett kylskåp som kombinerar imponerande kapacitet med avancerad teknologi? Då är Samsungs RR39M7565B1 kylskåp med en rymlig volym på 387 ℓ det perfekta valet för dig. Med dess höga volym och intelligenta funktioner är detta kylskåp en pålitlig följeslagare för att hålla dina livsmedel fräscha.

Funktioner som gör skillnad:

 • Automatisk Avfrostning: Glöm besväret med manuell avfrostning. RR39M7565B1 kylskåpet från Samsung är utrustat med automatisk avfrostning, vilket sparar dig tid och ansträngning.

 • All Around Cooling: Med den innovativa All Around Cooling-teknologin kan du vara säker på att alla hörn av kylskåpet håller en jämn och optimal temperatur. Dina livsmedel håller sig fräscha längre och behåller sin smak.

 • Hållbar och pålitlig - motor 

Samsung frys RZ32M753EB1 Black Steel

Samsungs RZ32M753EB1 frys med imponerande 315 ℓ kapacitet och avancerad No Frost teknologi är lösningen du letar efter. Med smarta funktioner och pålitlig prestanda är detta det perfekta tillskottet till ditt kök.

Fördelar som gör skillnad:

 • No Frost Teknologi: Slipp besväret med manuell avfrostning. RZ32M753EB1 frysen från Samsung är utrustad med avancerad No Frost teknologi, vilket förhindrar isbildning och håller din frys ren och effektiv.

 • All Around Cooling: Med den intelligenta All Around Cooling funktionen ser du till att temperaturen är jämn överallt i frysen. Dina matvaror håller sig frysta vid optimala förhållanden och behåller sin kvalitet.

 • Smart Energibesparing: Samsung är engagerat i att göra ditt hem mer energieffektivt. RZ32M753EB1 frysen är designad med smarta energisparfunktioner som hjälper dig att minska din elförbrukning utan att kompromissa med prestandan.

Bra praktiska funktioner:

Hög volym

 

Hög volym

Kylskåpet har en volym på hela 387 liter fördelad på dörrfack, glashyllor och rymliga lådor med transparent frontpanel, så att du får en bra överblick över dina matvaror.

No Frost

 

No Frost

No Frosttekniken ökar luftcirkulationen vilket förhindrar uppbyggnad av frost och is. Det når även den inställda temperaturen mycket snabbare och ökar kylsystemets hållbarhet.

Metall för naturlig kyla

 

Metal Cooling

Metallplattan på insidan behåller kylan och hjälper till att hålla rätt temperatur i kylskåpet genom att återställa eventuell värmeförlust så att din mat håller sig fräsch länge, även om du ofta öppnar och stänger dörren. Den adderar även en premiumkänsla och är väldigt lätt att rengöra.

Snabb kyla och nedfrysning

 

Power Cool and Power Freeze

Genom att aktivera Power Cool eller Power Freeze blåser kylen respektive frysen intensivt kall luft i skåpet för snabb nedkylning eller nedfrysning.

Hållbar & effektiv

 

Digital Inverter-teknologi

Njut av mindre buller med den digitala inverter-kompressorn. Till skillnad från konventionella kompressorer som bara startar och stoppar justerar den digitala inverter-kompressorn automatiskt sin hastighet i förhållande till sju nivåer av kylbehov. Detta effektiviserar energiförbrukningen och ger dig en tyst, kraftfull och hållbar prestanda vilket backas upp med en garanti på 20 år.

Jämn prestanda

 

Kyl ner alla hörn med All Around cooling

Kylsystemet bevakar och justerar temperaturförändringar genom att kyla ned frysen från hörn till hörn, med hjälp av munstycken på varje hyllplan.

LED-belysning

 

LED-belysning

Den snygga LED-belysningen fyller skåpet med ljus och ger dig bra överblick. Lamporna sparar energi och blir inte varma.

Slim Ice Maker

 

Slim Ice Maker

Ett inbyggt automatiskt istråg är placerat i dörren, vilket ger dig mer plats på hyllorna. Fyll på med vatten, frys och vrid på vredet för att tömma ut isbitarna. Ett enkelt sätt att göra is.

Mer plats för alla matvaror

 

Mer plats för alla matvaror

Frysen har en volym på hela 315 liter fördelad på dörrfack, glashyllor och rymliga lådor med transparent frontpanel, så att du får en bra överblick över dina matvaror.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellSamsung RR39M7565B1 och RZ32M753EB1
MärkeSamsung
Höjd (mm)1853
Djup (mm)694

Produktblad

EnergieffektivitetsklassE

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt från att du hämtar den själv på varulagret i Sollentuna till att du låter oss göra hela jobbet och installerar din produkt samt tar med gamla produkterna till miljöstation. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Läs mer under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller PostNord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans till port / tomtgräns kväll och helg

  Vi erbjuder flera alternativ på både helger och kvällar för att det skall passa med dina tider. Dina produkter kommer med DSV eller Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premiumtjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Tjänsten finns för närvarande bara i Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor