Samsung Side-By-Side RF65A977FSG

 • Multimedia-kylskåp - möjliggör effektiv shopping, enhetsstyrning, lyssnande på musik etc.
 • Måltidsplanerare, smarta recept och skicka bakningsinställningar till ugnen
 • Nytt för displaydörrar; det nya dryckecentret!
 • Cool Select: 5 praktiska kylningslägen
 • Crisper + lådor för grönsaker och frukt och Flex Crisper för kött och fisk
Produktspecifikation
jämför
50 295:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
 • Leverantörslager
  Beställningsvara
 • Vårt lager
  Beställningsvara
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till tomtgräns/port: 198 kr
 • Med inbärning: från 1 198 kr
 • Med installation: från -1 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ

Produktinformation

Dela viktiga stunder med din familj

Family Board

Berika familjelivet genom att dela nyheter, tillkännagivanden, ögonblick, foton och videor på Family Board. Använd bara startskärmen för att visa foton och videor, lägga till klistermärken, rita och skriva anteckningar (inklusive handskrivna) och dela dagliga planer eller länkar till webbplatser.

Glöm aldrig viktiga familjemedlemmar

Kalender

Nu kommer du aldrig att sakna ett viktigt familjeevenemang igen. I kalenderapplikationen kan du dela och kontrollera scheman för alla familjemedlemmar. Du kan uppdatera dem direkt på kylskärmen eller på din smartphone genom att synkronisera dem med Google- och Microsoft -kalendrar.

Håll kontakten med din familj

Anteckningar, Att göra-lista, Galleri

Njut av rolig och effektiv kommunikation med din familj. Dela snabbt anteckningar, att göra-listor, klassscheman och foton med hjälp av anteckningsappen, att-göra-listan och galleriet. När någon närmar sig kylskåpet startas startskärmen automatiskt och visar vad du har sparat på det.

Prata med fingrarna

whiteboard

Du behöver inte längre leta efter en penna och ett papper för att lämna personliga meddelanden till familjemedlemmarna. Med White Board-applikationen kan du skapa dessa meddelanden genom att skriva och rita på skärmen med fingret. Du kan också använda uttryckssymboler och mottagaren av meddelandet kan enkelt svara på det.

Titta på TV eller innehåll på din telefon utan att sluta laga mat

SmartView-telefon / TV

Titta på TV-program eller få tillgång till onlineinnehåll. Med widgeten kan du snabbt börja strömma video eller sociala medier. SmartView-appen visar också innehåll från alla sorters Samsung Smart TV och låter dig visa och styra miljontals appar som är tillgängliga på din smartphone.

Se kylskåpets insida

Visa inuti

Kontrollera vad som finns i kylskåpet när som helst och var som helst med din smartphone eller startskärmen. View Inside -kameror visar vilka produkter som finns i ditt kylskåp, så att du enkelt kan kontrollera vad som finns inuti utan att öppna dörren - och även när du handlar!

Tryck eller svep nedåt för att visa

Tryck på Visa och snabbvisning

Kontrollera vad som finns i kylskåpet genom att snabbt trycka snabbt två gånger på skärmen eller genom att svepa ner skärmen med fingrarna. Även om startskärmen är avstängd, kan du klicka på Visa för att se vad som finns i kylskåpshyllorna med hjälp av View Inside-kamerorna. Omvänt, om skärmen är aktiv, låter QuickView dig se insidan av kylskåpet genom att svepa neråt skärmen med fingrarna.

Njut av en smartare livsstil

Bixby

Bixby på Samsung Galaxy-smartphones gör vardagen mycket enklare och effektivare. Ge honom bara ett kommando så kommer han att utföra det - från att sätta larm till att föreslå recept. Dessutom anpassar Bixby sig efter dina behov när det lär dig dina vanor och preferenser, vilket gör det mer och mer användbart över tid.

Ring och svara på samtal handsfree

Bluetooth-samtal

Ring eller svara på samtal medan du lagar mat utan att behöva hålla i telefonen. Tack vare Bluetooth-anslutning ansluts kylskåpet sömlöst till din smartphone. Så du kan enkelt svara på ett samtal eller ringa önskat nummer med ett röstkommando. Förresten kommer du att undvika risken för att du tappar eller smutsar ner din telefon.

Flexibla alternativ för att förlänga friskheten

Flexibel förvaring

Behåll färskheten och smaken hos olika produkter genom att hålla dem i optimala förhållanden. Cool Select + är en separat kontrollerad zon med 5 förinställda lägen: Frysning, Mild frysning, Kött / fisk, Frukt / grönsaker och drycker. Du har också Flex Crisper för kött och Crisper + för frukt och grönsaker.

Vatten du gillar

Beverage Center ™

Njut av snabb och enkel tillgång till uppfriskande kylt vatten - inklusive smaksatt vatten. Beverage Center ™ erbjuder en BPA-fri automatisk påfyllningsbehållare full av filtrerat vatten där du kan lägga frukt eller örter. Tack vare dispensern kan du nå ett glas förfriskningar när som helst.

Mer is, mer val

Dual Auto Ice Maker

Var redo för alla tillfällen med två typer av is. Dual Auto Ice Maker producerar både kuber och mindre Ice Bites ™, som kyler drycker mycket snabbare. Den kan generera 2,8 kg is om dagen och lagra upp till 3,1 kg. Eftersom den placeras i frysen tar den inte värdefullt utrymme i själva kylen.

Tidlös enkel och snygg design

Design

Försköna ditt kök med en enkel men iögonfallande design. Kylskåpet erbjuder en tidlös, minimalistisk design med en vacker, platt dörr, ytterligare betonad av bristen på en extern vattendispenser. Dessutom behandlas de infällda handtagen med en antibakteriell beläggning för att skydda dem från kontaminering av mikroorganismer.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellSamsung Side-By-Side RF65A977FSG
MärkeSamsung
Höjd (mm)1825
Bredd (mm)912
Djup (mm)723
ProduktgruppSide-by-Side
FärgSvart

Produktöversikt

Typ av reglageDigitalt

Egenskaper

Infrysningskapacitet (kg/24h)6
Automatisk avfrostningJa
Kylskåp, nettovolym (l)387
Frysdel, nettovolym (l)250
SnabbinfrysningJa

Installation

Spänning (V)230
ElkontaktJordad stickkontakt
Nettovikt (kg)156,0

Produktblad

EnergieffektivitetsklassF
Årlig energiförbrukning (kWh/år)457
Ljudnivå (dB)37

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt från att du hämtar den själv på varulagret i Sollentuna till att du låter oss göra hela jobbet och installerar din produkt samt tar med gamla produkterna till miljöstation. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Läs mer under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller PostNord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans till port / tomtgräns kväll och helg

  Vi erbjuder flera alternativ på både helger och kvällar för att det skall passa med dina tider. Dina produkter kommer med DSV eller Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premiumtjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Tjänsten finns för närvarande bara i Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor