Siemens side-by-side KA58NP95

 • Side-By-Side med nettovolym 333/164 liter
 • Ismaskin i dörr - Isbitar eller krossad is
 • Förbättrad förvaring av kött och grönsaker - Längre livslängd
 • Mått: (HxBxD) 1808x903x682 mm
Produktspecifikation
jämför
24 895:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ
Hanestrom Lackageskydd90cm 499:-
Hanestrom 91930 299:-

Produktinformation

Siemens side-by-side KA58NP95

Siemens rostfri side-by-side med automatisk avfrostning, is- och vattendispenser, och freshProtect-låda. Oavsett kylskåpets övriga temperatur så kan temperaturen i freshProtect-lådan ställas in på 4 °C, 2 °C eller 0 °C, vilket är optimalt för frukt och grönt, mejeriprodukter eller fisk och kött. Dispensern för isbitar, krossad is och kallvatten aktiveras automatiskt av belysning.

Denna kyl och frys har energiklass A+. Det är 20 % bättre än standardklass A. Den har en sammanlagt kapacitet på hela 497 liter och hela kylskåpet lyses upp neutralt vitt och fräscht tack vare dayLight-konceptet. Perfekt ljus i hela kylskåpet så att du får en bra överblick över dina varor.

Side-by-siden har också multiAirflow-systemet som fördelar luften jämnt för en konstant temperatur. Färska varor kyls snabbare ner och på så sätt behåller de sin fräschör.

Kyldelen har 3 hyllor av säkerhetsglas, varav 2 är flyttbara och uttagbara, samt 5 rejäla dörrhyllor. Utöver freshProtect-lådan finns två till lådor som också är väldigt lämpliga för frukt och grönt samt mejeriprodukter.

Med knappen superCooling sänks temperaturen i kylskåpet snabbt till 2 °C. På så sätt undviker du att temperaturen stiger och värmer upp nedkyld mat när du lägger in varmare varor i kylskåpet. Funktionen återställer kylen till normalt läge när alla varorna är tillräckligt kylda.

Frysdelen har en liknande funktion som Superkyla, den heter Superinfrysning. För att inte redan infrysta varor ska tina när du lägger in stora mängder nya livsmedel, aktiverar du superinfrysningen innan du åker och handlar. Då kyls frysen automatiskt ner till -30 °C, så att de nya livsmedlen inte avbryter frysprocessen.

I frysen finns 3 hyllor och 2 transparenta frysbackar, samt 4 dörrhyllor.

Side-by-siden har hjul framtill och baktill för smidig installation och levereras med 1,5 m armerad anslutningsslang.

Du reglerar denna snyggt designade och rejäla side-by-side med separat temperaturstyrning för kyl- resp frysdel med digital display för temperatur.

 • Automatisk avfrostning

  När du väljer Siemens side-by-side KA58NP95 får du en frys som har automatiskt avfrostning och du behöver aldrig bekymra dig över isbildning eller frost. Den automatiska avfrostningen fungerar genom att köldmediekanaler avlägsnar överflödigt vatten som annars skulle bildat is. Frysskåpet blir tack vare denna funktion väldigt lättskött.  

 • Dynamisk kylning

  När du väljer ett kylskåp som kan distribuera dynamisk kyla så får du ett kylskåp som fördelar kylan jämt på alla hyllplan. Kylan kommer från en snurrande fläkt som ser till att temperaturen hålls enhetlig i hela kylskåpet. Låter det intressant? Siemens side-by-side KA58NP95 är ett av många kylskåp som har försetts med denna dynamiska funktion.

 • Snabbinfrysning

  Satsa på en frys med snabb infrysning om du vill ha ut det mesta av dina livsmedel. Färska livsmedel som genomgår snabb infrysning bibehåller större mängd vitaminer jämfört med vanlig infrysning. Med Siemens side-by-side KA58NP95 är snabb infrysning möjlig tack vare avancerad kylteknologi. Upp till ca 50% snabbare infrysningstid.

 • Temperaturlarm

  De flesta kyl- och frysskåp är i dag utrustade med temperaturlarm vilket är en garanti för att kyla aldrig läcker ut utan att du blir varnad om det. Om man av misstag inte stängt kyl- eller frysdörren ordentligt blir du strax varnad med ett pipljud. Siemens side-by-side KA58NP95 och många andra är idag utrustade med denna säkerhetsfunktion som snabbt minskar risken att maten blir förstörd.

 • Snabbinkylning

  Ett kylskåp med funktionen snabbinkylning kan komma till användning oftare än du tror. Om du handlat hem känsliga matvaror i högsommarvärmen är snabbkylningen guld värd liksom andra delar av året när du vill åstadkomma snabb kylning av livsmedel. Med Siemens side-by-side KA58NP95 i ditt kök har du alltid tillgång till snabbinkylning.

 • Nollzon

  Siemens side-by-side KA58NP95 är utrustad med en så kallad noll zon vilket betyder att en viss sektion i kylskåpet håller ett gradantal strax över noll grader. Här förvarar du fördelaktigt kött, fisk och andra matvaror som är temperaturkänsliga. Med noll zon kan du förlänga vissa livsmedels hållbarhet.

 • Automatisk Ismaskin

  Med en automatisk ismaskin behöver du aldrig sakna is till drinken eller att kyla saften med. Den automatiska ismaskinen i Siemens side-by-side KA58NP95 fixar isen själv utan mänsklig inverkan och kan producera över 1 kg is per dygn. Praktiskt och bekvämt när man vill ha något kallt att dricka. 

 • Elektronisk temperaturreglering

  Elektronisk temperaturreglering hos Siemens side-by-side KA58NP95 mäter och registrerar kylskåpets temperatur och visar på en digital display den aktuella temperaturen. Den elektroniska temperaturregleringen är fördelaktig eftersom det är kylskåpet själv som känner av om temperaturen behöver justeras och du är fri från att manuellt laborera med den via en vridratt.

 • Vattendispenser

  När du vill ha ett kylskåp med lite finess och lyx ska du satsa på Siemens side-by-side KA58NP95. Detta kylskåp är utrustat med vattendispenser som ger dig kallt vatten direkt från kylen. Nu kan du när som helst gå och ta dig ett glas kylskåpskallt vatten. Mekanismen är lika lätta att använda som att underhålla.

 • Display i dörren

  Siemens side-by-side KA58NP95 har liksom många andra vitvaror utrustas med en display i dörren som ger dig all nödvändig information om t.ex. temperatur. Med denna lättöverskådliga display behöver du inte öppna kylskåpsdörren för att läsa av gradantalet vilket ger en energibesparande effekt samtidigt som kylprocessen hålls intakt.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellSiemens side-by-side KA58NP95
MärkeSiemens
Höjd (mm)1808
Bredd (mm)903
Djup (mm)682
ProduktgruppSide by side
FärgRostfritt stål

Produktöversikt

Typ av reglageSuperinfrysning, frys, Superströmbrytare kyl, Temperaturvisning frys, Temperaturvisning kyl, Varningssignal vid öppen dörr
GångjärnVänster & höger
Nettovolym, totalt (l)497

Egenskaper

Infrysningskapacitet (kg/24h)10
Automatisk avfrostningFull
Kylskåp, nettovolym (l)333
Frysdel, nettovolym (l)164
SnabbinfrysningJa
Fläkt i kylenJa
Flaskhylla/FlaskhyllorSaknas
Antal hyllor3
Material, hyllorGlas

Installation

Anslutningseffekt (W)300
Spänning (V)220-240
Elkontaktjordad stickkontakt
Anslutningskabelns längd (cm)240
Nettovikt (kg)144.738
Minimum omgivningstemperatur10

Produktblad

EnergieffektivitetsklassA+
Årlig energiförbrukning (kWh/år)422.00
Ljudnivå (dB)45

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans till port / tomtgräns kväll och helg

  Vi erbjuder flera alternativ på både helger och kvällar för att det skall passa med dina tider. Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • På timmen till port / tomtgräns

  Vi vet att det kan vara svårt att få ihop arbetet och andra aktiviteter när man måste sitta hemma och vänta på sin leverans. Hos oss kan du boka leverans med 1 timmes intervall. Det betyder att har du bokat att vi skall komma mellan t.ex. 16.00–17.00 så kommer vi då.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • På timmen med inbärning

  Vi vet att det kan vara svårt att få ihop arbetet och andra aktiviteter när man måste sitta hemma och vänta på sin leverans. Hos oss kan du boka leverans med 1 timmes intervall. Det betyder att har du bokat att vi skall komma mellan t.ex. 16–17.00 så kommer vi då och bär in din produkt till anvisad plats.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Siemens

Siemens

Siemens

Tack vare smarta teknologiska lösningar och nya innovationer ger Siemens svar på många av framtidens utmaningar. Siemens är uppbyggt kring grundaren Werner von Siemens tidlösa vision: ”Framsteg i människans tjänst”.

Siemens tar visionen vidare genom att inte bara skapa produkter, de skapar möjligheter. Genom intelligenta och visionära idéer skapar de förutsättningar för ännu fler innovationer i framtiden. De utmanar genom att driva utvecklingen framåt och inspirera utöver det vanliga. Deras tyska arv borgar för genomtänkta funktioner och produkternas design är tidlös och stilren för att passa alla som inte är villiga att kompromissa.

Siemens filosofi har gjort dem till ett av Sveriges och världens ledande vitvarumärken. De vill ge användaren en inspirerande produktupplevelse – ett varumärke för alla som vill upptäcka nya möjligheter och inspireras.

Siemens produktsortiment omfattar ett brett spektrum. Det omfattar stora hushållsapparater för matlagning, disk, tvätt, tork, kyl och frys, samt små apparater, såsom helautomatiska espressomaskiner och dammsugare.

Visa produkter från Siemens