LightAir luftrenare IonFlow Evolution White 2.0

 • Effektiv luftrenare för rum upp till 50 m² med joniserande teknik
 • Genererar elektroner som omvandlas till negativa joner, partiklar som bakterier, pollen blir laddade och dras in i luftrenaren
 • Inga filter som behöver bytas ut regelbundet. Oskadliggör virus och förhindrar spridning
 • Otroligt tyst - endast 21 dB(A)
Produktspecifikation
jämför
2 987:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
 • Leverantörslager
  Beställningsvara
 • Vårt lager
  Beställningsvara
Lägg i varukorgen

Produktinformation

LightAir IonFlow Evolution White är en snygg luftrenare som kan användas både i hem, på kontor och andra miljöer.

Det är en luftrenare med en mängd fördelar. Den är mycket effektiv, oerhört tyst, filterfri, ozonfri, energisnål, användarvänlig samt både stilfull och ekonomisk. En av mycket få snyggt designade luftrenarna på marknaden. Denna modell passar perfekt att ställa på en bänk eller direkt på golvet och den renar en yta upp till 50 m2.

På ett helt unikt och innovativt sätt renar den luften från även de minsta partiklarna som också är de som är farligast för vår hälsa.

 1. LightAir IonFlow patenterade teknologi genererar miljarder elektroner per sekund som omvandlas till negativa joner.
 2. De negativa jonerna laddar partiklar i luften negativt (såsom virus, bakterier, avgaser, pollen, allergener, etc)
 3. När partiklarna har blivit negativt laddade attraheras de av den positivt laddade kollektorn som fungerar som en jättestor magnet för partiklar.

5 främsta fördelarna med IonFlow-luftrenare:

 

LifeAirFordel1.gif

LightAir IonFlow luftrenare renar luften effektivt även från de minsta och mest hälsovådliga partiklarna i luften såsom virus, bakterier, avgaser, damm, pollen, rök, allergener, m.fl.

LifeAirFordel2.gif

LightAir IonFlow är vetenskapligt bevisad att oskadliggöra virus redan i luften samt effektivt förhindra spridning av virus. Den kan således anses som den bästa luftrenaren för människor med astma, KOL, gravida, spädbarn, gamla och/eller sjuka som anses mest känsliga för infektioner. Men är ju en positiv bi-effekt för hela övriga befolkningen också.

LifeAirFordel3.gif

Med en ljudnivå på otroligt låga 21 dB(A) Jämfört med 35-80 dB(A) för en standard filterbaserad HEPA luftrenare så hörs IonFlow luftrenare inte alls i ett normal hem- eller i en normal arbetsmiljö. Som jämförelse anses 45 dB hindra och störa daglig aktivitet.

LifeAirFordel4.gif

Inga dyra filter att byta ut, istället har du en partikelkollektor som du enkelt tvättar ren i vanligt vatten, vilket är bra för både plånboken och miljön. Många luftrenare behöver byta filter för omkring 1000 kronor per år.

LifeAirFordel5.gif

LightAir IonFlow helt unika och innovativa teknologi genererar en mycket hög koncentration av negativa joner utan att producera ozon som en biprodukt.

Prestanda
Sveriges Tekniska Forskningsinstitut (SP) har testat ett antal av de marknadsledande luftrenarna inklusive Lightair IonFlow med avseende på deras förmåga att rena luften från små förbränningspartiklar. Testet verifierar att LightAir IonFlow effektivt renar luften och tar bort nästan alla luftburna partiklar. Den är faktiskt så effektiv att den kan mäta sig med en av de bästa HEPA-filter baserade luftrenarna på marknaden, men utan störande ljud, hög energikonsumtion och dyra filterbyten.

Testrapporter från ett flertal statliga testinstitut som SP i Sverige och VTT i Finland har bevisat att LifeAir IonFlow är ozonfri. Ozon har alltid varit en negativ bieffekt av jonisering, vilket betyder att ju högre jonproduktion desto högre ozonvärde. I och med att gränsvärdet för ozon måste respekteras så har det resulterat i många ineffektiva jonisatorer på marknaden. LightAir är så vitt vi vet den enda och första tillverkaren som lyckats lösa detta problem och kan generera en extremt stor mängd negativa joner utan något ozon.

Svenska LightAir tillverkar luftrenare som är effektiva, ljudlösa och har en modern, tilltalande design. De passar både i hem, på företag, i skolor eller andra rum. LightAir-luftrenarna reducerar effektivt luftburna partiklar såsom damm, pollen, rök, allergener, bakterier, virus, mögelsporer mm.

Jonproduktion: 19’000’000 negativa joner/cm3 från 1 cm avstånd, 250’000 negativa joner/cm3 från 1 m avstånd.
Ozonutsöndring: 0 ppm (ozonfri)

LightAir-luftrenare stoppar spridning av virus
LightAir IonFlow luftrenare är ett bra skydd mot influensa, förkylning och andra infektioner orsakade av luftburna virus och bakterier. En sju år lång forskningsstudie på Karolinska Institutet bevisar att IonFlow oskadliggör 97% av virus redan i luften och effektivt minskar spridningen av infektioner.

LightAir produktgaranti och testrapporter
När du köpt en LightAir-produkt bör du registrera ditt köp på LightAirs garantisida för att validera produktgarantin. Två års garanti.Tredjepartstester och mer information om företaget, teknologierna och produkterna finns  också på LightAir's hemsida.

Optimal rumsstorlek 50 m²
Högsta ljudnivå 21 dB(A)
Effekt 5 W
Vikt 2,7 kg
Ozonutsöndring 0 ppm (ozonfri)
Mått
Höjd 59 cm
Bredd 19 cm
Djup 19 cm

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellLightAir luftrenare IonFlow Evolution White 2.0
MärkeLightAir
Höjd (mm)590
Bredd (mm)190
Djup (mm)190
ProduktgruppLuftrenare
FärgVit

Installation

Nettovikt (kg)2,7

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt från att du hämtar den själv på varulagret i Sollentuna till att du låter oss göra hela jobbet och installerar din produkt samt tar med gamla produkterna till miljöstation. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Läs mer under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller PostNord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans till port / tomtgräns kväll och helg

  Vi erbjuder flera alternativ på både helger och kvällar för att det skall passa med dina tider. Dina produkter kommer med DSV eller Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premiumtjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Tjänsten finns för närvarande bara i Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor