Xiaomi Mi luftrenare 3H

 • Effektiv luftrenare rekommenderad för utrymmen upp till 45 m²
 • Stark sugkraft på 380 m³ / h (CADR)
 • H13 klassat HEPA-filter tar bort 99,97 % av partiklar och allergener ned till 0,3 mikrometer i storlek
 • Extra tyst nattfunktion
 • Kompatibel med Xiaomi Home-app
Produktspecifikation
jämför
1 577:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen

Produktinformation

Xiaomi Mi Air Purifier 3H är en kraftfull, smart och lättanvänd luftrenare. Det gör det lättare att andas in ren, luktfri och allergenfri luft. En luftrenare kan effektivt lindra allergi- och astmasymtom genom att avlägsna partiklar, damm, bakterier, pollen och husdjurshår. Dessutom filtrerar luftrenaren luften från obehaglig lukt.

Renar andningsluft med upp till 99,97 procent noggrannhet

Snygg luftrenare av torntyp som passar in i alla rum. Enheten mäter luftkvaliteten med hög noggrannhet med en lasersensor. Den upptäcker små partiklar upp till 0,3 mikrometer i storlek, såsom pollen, bakterier, virus och sporer, och filtrerar upp till 99,97 procent av dem. Enheten rensar också luften från konstiga lukter och rök.

Mer effektivt och snabbare

En ännu effektivare luftrenare som rengör luften med upp till 380 kubikmeter per timme (CADR), vilket innebär att luften i ett medelstort rum rengörs på mindre än tio minuter. Triple HEPA-filtersystem, insidan av luftrenaren har ett tredubbelt HEPA-filtersystem som gör rengöringen mer effektiv. Ett cylindriskt 360 graders filter samlar damm och hår från alla håll till det yttersta filtret. Ett H13-klassat centralt filter tar bort mikropartiklar och bakterier från luften.

Kompakt och iögonfallande

Tack vare den tornliknande strukturen för luftrenaren luft effektivt genom sin filtreringsstruktur. Den kompakta luftrenaren tar mindre golvyta än ett A4-papper och är bara en halv meter hög. Tack vare den ljudabsorberande designen är enheten särkilt tyst och den har även ett tyst nattläge, så den kan också användas på natten när du sover i samma rum.

Lätt att använda

Luftrenaren är lätt att styra med den praktiska Xiaomi Mi Home-smarttelefonappen. Du kan enkelt se luftkvaliteten, temperaturen och luftfuktigheten från din telefon. Dessutom kan fläktens intensitet och timing enkelt justeras via appen. Applikationen kan också berätta när det är dags att byta filter.

OLED-pekskärm för snabb kontroll

Luftrenarens OLED-pekskärm innehåller alla nödvändiga kontrollfunktioner. Dessutom visar displayen rumstemperatur, luftfuktighet och luftkvalitet. Luftrenaren kan också anslutas till ett trådlöst LAN för kompitabilitet med Google Assistant och Amazon Alexa, vilket också gör den röststyrd.

Teknisk information:

 • Platsrekommendation 26-45 m2
 • Kompatibel med Xiaomi Home-applikationen
 • Wi-Fi redo
 • Automatisk funktion
 • Tyst nattfunktion
 • Luftkvalitetssensor
 • Ren luftavkastning: 380 m3 (CADR)
 • Filtrering: True Hepa & Active Carbon filter
 • Tyst ljudnivå: 33 dB
 • Max ljudnivå: 64 dB
 • LED-indikatorer för att detektera rumsluftens renhet (kan också stängas av)
 • Filterbytesintervall 6-12 månader (beroende på användning)
 • Mått (HxBxD): 570 x 290 x 300 mm
 • Vikt: 4,8 kg

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellXiaomi Mi luftrenare 3H
MärkeXiaomi
Höjd (mm)570
Bredd (mm)290
Djup (mm)300
ProduktgruppLuftrenare
FärgVit

Installation

Nettovikt (kg)5,5

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Xiaomi

Xiaomi

VÅR LOGOTYP

"MI" i vår logotyp står för "Mobile Internet". Det har också andra betydelser, bland annat "Mission Impossible", eftersom Xiaomi stått inför många utmaningar som tidigare verkade omöjliga att klara av.

MAKING QUALITY TECHNOLOGY ACCESSIBLE TO EVERYONE

Xiaomi Corporation grundades i april 2010 och togs upp på huvudlistan på Hongkongbörsen den 9 juli 2018 (1810.HK). Xiaomi är ett internetföretag med smartphones och smart maskinvara som är anslutna via en IoT-plattform. Med visionen att vara vän med sina användare och att vara det ""coolaste företaget"" bland användarna strävar Xiaomi efter kontinuerlig innovation, med ett orubbligt fokus på kvalitet och effektivitet. Företaget bygger fortlöpande fantastiska produkter med schyssta priser så att alla i världen kan ta del av ett bättre liv genom innovativ teknik.

Xiaomi är för närvarande världens fjärde största smartphonevarumärke och har etablerat världens största IoT-plattform för konsumenter med fler än 150,9 miljoner smarta enheter (undantaget smartphones och bärbara datorer) anslutna till plattformen. För närvarande finns Xiaomi-produkter i mer än 80 länder och regioner över hela världen och har ett ledande fäste på många marknader.

Visa produkter från Xiaomi