-30%
Tom 31/1
Kampanj

Oral-B Genius 10400N

 • Runt huvud rengör bättre
 • den enda tandborsten med positionsavkänning för att aldrig missa något ställe
 • 6 borstningsfunktioner, bland annat Tandköttsvård, Mjuk och Vitgörande
 • Borsta två veckor mellan laddningarna med litiumjon-batteri
Produktspecifikation
jämför
1 9901 390:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen

Produktinformation

Oral-B Genius 10400N har ett intelligent borstningssystem med tandköttsskydd-teknik som hjälper dig borsta som tandvården rekommenderar. Med sin unika positionsavkänning-teknik och runda borsthuvud kommer du inte missa något ställe, samtidigt som du avlägsnar upp till 100 % mer plack än med en vanlig manuell tandborste. Resultatet? Friskare tandkött och ett vitare leende från första användningen genom att avlägsna ytliga missfärgningar. Denna snillrikt utformade tandborste skyddar ditt ömtåliga tandkött och hjälper till att förebygga framtida problem: kombinationen av den revolutionerande tandköttsskydd-tekniken, 360 SmartRing och tryckkontrollen varnar dig, minskar hastigheten när du borstar för hårt och visar var du borstar för mycket för en varsammare tandborstningsrutin. Sist men inte minst, Genius 10400N levereras med ett litiumjon-batteri som räcker i mer än två veckor på en full uppladdning. Med Oral-B Genius kan borstningen bara bli en ännu bättre upplevelse. Det är inte förvånande att Oral-B är det varumärke som flest tandläkare rekommenderar världen över.Med innovativ tandköttsskydd-assistent: Visar dig de områden där du trycker för hårt för att förebygga tandköttsproblem

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellOral-B Genius 10400N
MärkeOral-B
Höjd (mm)0
Bredd (mm)0
Djup (mm)0
ProduktgruppEltandborste
FärgSvart

Installation

Nettovikt (kg)1,0

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Oral-B

Oral-B

Oral-B är specialister på tand- och munhygien, deras sortiment består utav både manuella och elektriska tandborstar för både vuxna och barn samt en mängd andra produkter. Oral-B är världsledande inom eltandborstar och är även det varumärke flest tandläkare använder över hela världen.

Den första produkten och varumärket Oral-B skapades utav Dr. Robert W Hutson 1950. Sedan 2006 är de en del utav Procter & Gamle. Sammanslagningen skapade världens största företag för personhygien/personvård och hushållsprodukter. P&G finns i fler än 80 länder.

Visa produkter från Oral-B