Hoover värmepumpstumlare NDPEH11A2TCBERXS Antracit Energiklass A++--outletprodukt med skönhetsfel

 • Ett exemplar nersatt i pris då det finns en mindre buckla på front och på högra kanten, se bilder. Påverkar inte funktion eller garanti
 • Värmepumpstumlare med 11 kg kapacitet
 • Auto Care-programmet anpassar torkcykeln efter mängd. Löstagbar Aquavision lucka
 • Scanna tvättlappar med hOn-appen för perfekt torkresultat
 • Outletprodukt med mindre skönhetsfel
Produktspecifikation
jämför
Ej tillgänglig
Pris inklusive moms
Lagerstatus
 • Leverantörslager
  Beställningsvara
 • Vårt lager
  Beställningsvara
Leverans & installation
 • Till tomtgräns/port: 198 kr
 • Med inbärning: från 1 198 kr
 • Med installation: från -1 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ

Produktinformation

Den nya högteknologiska Hoover H-DRY 500 är en mycket pålitlig torktumlare som ger utmärkta resultat tack vare sin effektivitet, samtidigt som den tar hand om miljön och klädfibrerna. H-DRY 500 tillverkas med omsorg om kvalitet och detaljer.

Program

Vit: för bomull, lakan och handdukar.
Eco Cotton: För kalltorkning av bomull och linne. Det mest energieffektiva programmet.
Ull: För ulltyg, upp till 1 kg åt gången. Ull åldras oåterkalleligt, så använd endast på plagg som är märkta med "torktumlare tillåten".
Löparskor: Med den medföljande skohållaren kan du torka upp till fyra par skor åt gången. Det rekommenderas att du tar av skosnörena innan du torkar dem.
Syntetiskt: För syntetiska material.
Skjortor: ett särskilt program som är utformat för torkning av skjortor för att minska trassel och veck med hjälp av trummans speciella rörelse.
Jeans: För denim och denimtyger. Det rekommenderas att du vänder plaggen ut och in innan du torkar dem.
Lämplighet: för tekniska sportkläder. Torka försiktigt, var försiktig så att de elastiska fibrerna inte krymper och slits ut.
Lätt hantering: för känsliga tyger.
Skonsam behandling.
Allergibehandling: ett specialprogram som hjälper till att minska dammkvalster, djurhår, pollen och rester av pulvertvättmedel.
Behandling 30'/45'/59': För torkning av olika material på 30, 45 eller 59 minuter. Torktumlaren larmar när lätta material är torra och redo att tas bort. Efter detta steg måste du trycka på startknappen igen för att torka de återstående tyngre materialen.
Allt i ett: torkar nästan alla plagg på en gång.
Automatisk behandling: Det nya exklusiva programmet anpassar automatiskt torkstyrkan till mängden och typen av last för bästa resultat.
Wi-Fi-fjärrkontroll.
Med den här funktionen kan du fjärrstyra maskinen via en app (Wi-Fi).

Auto Care-programmet
Auto Care-programmet justerar automatiskt torkstyrkan i enlighet med lastens volym och typ för bästa resultat.

Aktiv torkning
H-DRY 500 är utrustad med Active Dry, en funktion som är utformad för att fräscha upp dina kläder. Denna funktion tar naturligt bort dålig lukt, bakterier och sporer och vårdar dina kläder på ett skonsamt sätt. Detta garanterar utmärkta resultat på kort tid, dina kläder är klara på upp till 20 minuter.

Kan anslutas till din smartphone
Du kan ladda ner Hoovers egen hOn App från appbutiken och styra din H-Dry-torkmaskin med din mobiltelefon. Du kan till exempel få ett meddelande när programmet är klart eller schemalägga maskinen så att den startar programmet när du vill. Med appen kan du välja mellan upp till 40 ytterligare program för att skapa ett specialprogram som passar dina behov, eller ta del av tips för att ta bort fläckar. Torktumlaren kan synkroniseras med din H-Wash 500 tvättmaskin, så att appen känner igen tvättprogrammet, centrifugeringscykeln och mängden tvätt, väljer rätt program och ställer in torktiden korrekt. Appen påminner dig också om underhållsuppdateringar för att säkerställa tvättmaskinens livslängd och tillförlitlighet.

Skanna tvättlappen
H Wash har en unik funktion för att skanna tvättetiketter som gör att du kan glömma tvättlinjens etiketter på dina kläder. Du kan ta en bild av tvättbrädsetiketten och plagget för att skapa en virtuell garderob. hOn-appen samlar in och lagrar dina tvättinstruktioner och föreslår det bästa programmet för att ta hand om dina kläder.

Tekniska specifikationer

 • Energiklass: A++
 • Energiförbrukning: 282 kWh / år
 • Kondensationseffektivitet: B
 • Kapacitet: 11 kg
 • Trumkapacitet: 125 l
 • Ljudnivå: 66 dB
 • Anslutning: Wi-Fi + Bluetooth
 • Timer
 • Torkställ för skor
 • Justerbara fötter
 • Valpband
 • Trumkapacitet: 125 l
 • Torkningsteknik: värmepump
 • Längd på nätsladden: 1,5 m
 • Mått H x B x D (mm): 850 x 596 x 585
 • Nettovikt: 42 kg

Outletprodukt

Är en ny oanvänd vara som är kraftigt rabatterad jämfört med motsvarande produkt i originalemballage. En outletprodukt kan t.ex vara en utgående modell, komma från en mässa eller utställning eller en produkt vars emballage gått sönder. I vissa fall kan produkten även ha mindre skador/repor på sidor (dock aldrig på front). Transportsäkringar kan i vissa fall vara avlägsnade för att produkten har funktionstestats.

I vår Outlet säljer vi även produkter med transportskador. Transportskador har ökat i takt med internethandelns framfart och innefattar bucklor och märken och då även på front. Vi har sett en ökning av denna kategori och anser att vi, som vitvaruaktör, har ett samhällsansvar att förvalta dessa fullt fungerande produkter istället för att de ska skrotas. Vi försöker alltid vara så tydliga som möjligt, med text och bilder, vad gäller produktens skador. Dessa produkter hittar du som ”Skönhetsfel” på vår hemsida och har skador som inte påverkar varans funktion eller garanti.

Vi säljer även demoexemplar och returvaror, som du hittar som ”Demo” på vår hemsida. Det här är också en utökad kategori i vår hållbarhetssatsning. Dessa produkter har varit använda vid några få tillfällen, antingen i samband med utställning, mässa, provkök eller en kundretur pga felköp eller ånger.

Gemensamt för alla produkter är att vi kontrollerar dessa noggrant samt att du har samma produktgarantier och öppet köp som motsvarande ny vara. På så sätt kan du alltid känna dig trygg med ditt inköp.

Vad är fördelen med att handla på Vitvaruexpertens Outlet?

 • Du kan köpa produkter i nyskick till ett lägre pris och produkter med skönhetsfel eller demoexemplar till kraftigt rabatterade priser.
 • Du har 14 dagars öppet köp och samma reklamationsrätt som vid köp av en produkt i originalemballage.
 • Du värnar om miljön! Fullt användbara produkter slängs inte utan återanvänds. Billigare för dig, bättre för miljön!

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellHoover värmepumpstumlare NDPEH11A2TCBERXS Antracit Energiklass A++--outletprodukt med skönhetsfel
MärkeHoover
Höjd (mm)850
Bredd (mm)596
Djup (mm)585
FärgGrå

Installation

Vikt, emballerad produkt (kg)45

Produktblad

EnergieffektivitetsklassA++
Årlig energiförbrukning (kWh/år)282
Ljudnivå (dB)66

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt från att du hämtar den själv på varulagret i Sollentuna till att du låter oss göra hela jobbet och installerar din produkt samt tar med gamla produkterna till miljöstation. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Läs mer under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller PostNord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans till port / tomtgräns kväll och helg

  Vi erbjuder flera alternativ på både helger och kvällar för att det skall passa med dina tider. Dina produkter kommer med DSV eller Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premiumtjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Tjänsten finns för närvarande bara i Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Hoover

Hoover

Hoover grundades 1918 i Michigan USA utav uppfinnaren till världens första portabla elektriska dammsugare och James Hoover. 1995 köptes Hoover upp utav Italienska Candy Group. Tack vare sitt ursprung i dammsugare är man idag Europas näst största varumärke inom den kategorin.

Candy Group är en italienskt privatägt vitvaruleverantör i tredje generation i familjen Fumagalli. Företaget grundades utav Eden Fumagalli 1945 och huvudkontoret ligger i Brugherio, nära Milano

Candy är Europas fjärde största vitvarulevernatör och tillverkar och säljer produkter som tvättmaskiner, torktumlare, diskmaskiner, kylskåp, frysar, spisar och ugn. I norden är man mest känd för att vara en utav marknadsledarna på produkter med nischmått som toppmatade tvättmaskiner, kombinerade tvätt/tork, tvättmaskiner med mindre djupmått, samt en  spis som även har en inbyggd diskmaskin.

Visa produkter från Hoover