-50%
Tom 29/11
Black Friday

Smeg ångugn SF4140VCB

 • Varmluftsfunktion för jämnvärme
 • Inbyggd timer för att ha full koll
 • Ugn med ånga
Produktspecifikation
jämför
13 9907 012:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till terminal: 0 kr
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från 1 299 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ

Produktinformation

SMEG Linea serie: Linea-serien innehåller ett brett urval av produkter som utvecklats av Smegs interna designstudio och som kännetecknas av en ergonomisk och väl avvägd produktutformning. De elektriska, kompakta mikrovågs- och ångugnarna, hällarna, kaffemaskinerna, vaskarna och fläktarna utmärker sig genom sin minimalistiska och utrymmesoptimerade utformning. Extra anmärkningsvärda är handtagen, de genomskinliga vreden eller touchkontrollerna samt glasdetaljerna. Att kombinera glas och rostfritt stål på det här sättet är helt i linje med de senaste trenderna inom design. Man får heller inte glömma topprestandan och den ultramoderna tekniken i produkterna. Bland exemplen kan nämnas: elektriska ugnar med maximal kapacitet som kan ge energibesparingar på 20 % jämfört med vanliga klass A-produkter; högeffektiva brännare; samt våra ytterst mångfasetterade helautomatiska kaffemaskiner som gör att du kan avnjuta kaffe, cappuccino och andra varma drycker av högsta kvalitet hemma i stället för att besöka ett café.

Skillnaden ligger i detaljerna. Det ligger ett omfattande forskningsarbete bakom Smegs program av estetiskt fulländade inbyggnadsugnar, som erbjuder högsta prestanda och en rad olika funktioner. Smeg garanterar största möjliga flexibilitet och maximal säkerhet.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellSmeg ångugn SF4140VCB
MärkeSmeg
Höjd (mm)450
Bredd (mm)597
Djup (mm)548
ProduktgruppÅngugn
FärgVit

Produktöversikt

Typ av reglageTouch
Antal ugnar1
TimerfunktionJa
Ugnsvolym (liter)41

Installation

Nettovikt (kg)40,0
Spänning (V)230
ElkontaktJordad kontakt

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss göra hela jobbet och installera din produkt. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Vi är unika i Sverige på att erbjuda både leverans och installation med 2 timmars intervall. Du slipper onödigt väntande. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller Post Nord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till Distributionscentral

  Du kan själv hämta ut dina produkter på närmaste Bring Distributionscentral.
  Länken visar var din närmaste distributionscentral ligger: http://www.bring.se/mottagare/hamta-sjalv-lager

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premium tjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Finns för närvarande bara i Stor Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Smeg

Smeg

Det allra bästa inom italiensk design och en brinnande passion för hemmet. 

Expertis, kreativitet och stil: det är dessa egenskaper som vuxit fram ur Smegs italienska identitet och som kännetecknar företagets arbete för att ge liv åt vardagens objekt.

Bortsett från de rent estetiska aspekterna är Smegs identitet självklart ett uttryck för det italienska ursprunget och det faktum att man inom företaget brinner för vad man gör. I sitt arbete vill Smeg identifiera och återspegla de egenskaper som betecknar italiensk design, till exempel nyskapande elegans, originalitet och produktkvalitet.

Smegs produkter kan ses som en ögonblicksbild av italiensk stil, från retrokylskåpen i 50-talsstil till spisarna helt i rostfritt stål. De formar trender och smaker och skapar en relation med användaren, som övergår det rent praktiska. Mot bakgrund av denna filosofi har företaget inlett samarbetsprojekt med ledande designers och arkitekter. Man har också upprättat interna utvecklingsprogram för att utvärdera de rådande smak- och marknadstrenderna.

Visa produkter från Smeg