Elektrolux COP840X + HOB750MF

 • SteamCrisp®-ugnen
 • Pyrolytisk rengöring ger långvarig nykänsla
 • Matlagningstermometer
 • Med Bridge-funktionen kan du slå ihop två zoner på hällen och få en stor kokzon
 • Hob2Hood® länkar trådlöst hällen till köksfläkten och ger automatiskt utsug.
Produktspecifikation
jämför
17 065:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
 • Leverantörslager
  Beställningsvara
 • Vårt lager
  Beställningsvara
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till tomtgräns/port: 99 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från -1 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ

Produktinformation

Elektrolux COP840X + HOB750MF

Electrolux ugn COP840X

Electrolux 700 SteamCrisp Inbyggd Ugn

Electrolux 700 SteamCrisp Inbyggd Ugn 72 L A+ Rostfri med Anti Finger Print  Utforska den banbrytande världen av matlagning med Electrolux 700 SteamCrisp Inbyggd Ugn. Med den revolutionerande SteamCrisp®-teknologin tar du din matlagning till en helt ny nivå. Ugnen introducerar fuktighet i matlagningsprocessen, vilket innebär att du kan tillaga dina favoriträtter vid lägre temperaturer utan att riskera att de torkar ut. Resultatet? En perfekt balans mellan en gyllene, krispig skorpa och en saftig, lockande mitt. Låt dina smaklökar upptäcka den otroliga skillnaden när ånga blir din hemliga ingrediens. Med Electrolux 700 SteamCrisp Inbyggd Ugn kan du enkelt och elegant skapa måltider som imponerar, oavsett om du är en erfaren kock eller en entusiastisk hemmakock. Den generösa ugnskapaciteten ger dig gott om utrymme att experimentera och utforska en mängd olika rätter.

 • Ugn med WiFi-uppkoppling 
 • Pop in/Pop out-vred 
 • Matlagningstermometer med auto-off 
 • 3 pyrolytiska rengöringsprogram 
 • Rengöringspåminnelse  

Electrolux induktionshäll HOB750MF

Electrolux 600 Bridge Induktionshäll

Electrolux 600 Bridge Induktion Inbyggnadshäll med Hob2Hood Utforska en ny dimension av mångsidig matlagning med Electrolux 600 Bridge Induktion Inbyggnadshäll med Hob2Hood. Den här intelligenta hällen kombinerar avancerad teknologi med smart design för att ge dig en enastående matlagningserfarenhet. Med den unika Bridge-funktionen kan du smidigt slå ihop två separata kokzoner till en enda större yta, vilket öppnar upp oändliga möjligheter i köket. Electrolux 600 Bridge Induktion Inbyggnadshäll är den perfekta följeslagaren för kreativa kockar och matentusiaster. Genom att kombinera zoner kan du skapa den perfekta platsen för planchas eller grillrätter. Oavsett om det är saftiga biffar, läckra grönsaker eller delikat fisk, ger den anpassningsbara Bridge-funktionen dig den exakta temperaturen och tiden som krävs för att uppnå enastående resultat.

 • Hob²Hood
 • Boosterfunktion
 • Timer
 • Restvärmeindikering
 • Barnlås

Bra praktiska funktioner:

 

Där välsmakande förvandlas till utsökt

Dags att upptäcka kraften i ånga med SteamCrisp®-ugnen. Ugnen tillför fuktighet i matlagningsprocessen, vilket innebär att maten lagas vid lägre temperaturer och inte torkar ut. Och ger en gyllene, krispig skorpa och en saftig mitt.

 

Mör inuti, krispig på utsidan med SteamCrisp

Säg hej då till vanlig bakning och hej till SteamCrisp. Kombinationen av ånga och traditionell värme är perfekt för bakning och ugnsstekning så att maten tillagas försiktigt och inte torkar ut. Smak och textur förbättras med ånga.

 

Pyrolytisk rengöring ger långvarig nykänsla

Att hålla ugnen som ny är inte svårt med vår smarta pyrolytiska rengöringsfunktion. Det självrengörande systemet värmer ugnen till en temperatur som förvandlar fett och andra rester till aska. Det betyder att du bara behöver torka av botten och aldrig mer skrubba.

 

Laga mat med precision med vår matlagningstermometer

Tack vare vår matlagningstermometer får man perfekta resultat varje gång. Med den övervakas matlagningsprocessen genom att mäta matens innertemperatur. Den till och med meddelar när maten är tillagad till önskad temperatur och tillagningen avslutas.

 

Med Bridge-funktionen kan zoner slås ihop till en större kokzon

Med Bridge-funktionen kan du slå ihop två separata kokzoner för att skapa en stor. Med inställningarna för temperatur och tid som anpassas automatiskt, är den idealisk för att få ut det mesta av planchas eller grillrätter.

 

Skräddarsydd efter storleken på dina kokkärl med självavkänningszoner

De självavkännande kokzonerna anpassar sig till storleken på dina kokkärl när de ställs på hällen. Zonerna ger total täckning, oavsett storlek på din kastrull, vilket ger värme utan prestandaförlust. Njut av noggrann och effektiv matlagning med våra självavkänningszoner.

 

Hob2Hood® för ren bekvämlighet

Hob2Hood®-funktionen ansluter trådlöst din häll till din köksfläkt. Sätt igång och laga maten så justerar fläkten automatiskt inställningarna, vilket ger den bästa extraktionen baserat på vald effekt på hällen. Den gör det hårda arbetet så att du och dina händer kan fokusera på matlagningen.

 

Direkt touch-kontroll för varje zon

Justera enkelt hällens temperaturinställningar med våra touch-kontroller. Varje kokzon har en individuell effektstyrning, så det är tydligt att se och enkelt att ändra värmeinställningarna. Och eftersom ytan är jämn är den enkel att rengöra.

 

 

 

 

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellElektrolux COP840X + HOB750MF
MärkeElectrolux
Höjd (mm)594
Bredd (mm)596
Djup (mm)569
Produktgrupppaketpris ugn och häll
FärgSvart

Installation

Nettovikt (kg)A+

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt från att du hämtar den själv på varulagret i Sollentuna till att du låter oss göra hela jobbet och installerar din produkt samt tar med gamla produkterna till miljöstation. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Läs mer under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller PostNord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans till port / tomtgräns kväll och helg

  Vi erbjuder flera alternativ på både helger och kvällar för att det skall passa med dina tider. Dina produkter kommer med DSV eller Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premiumtjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Tjänsten finns för närvarande bara i Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Electrolux

Shape living for the better
  View the video

  

Electrolux är världens näst största tillverkare av vitvaror och har sitt Europeiska huvudkontor i Stadshagen Stockholm. Utvecklingen bygger på konsumentinsikt och sker i nära samarbete med professionella  användare. De erbjuder innovativa lösningar för hem och företag, med omsorgsfullt designade produkter såsom kylskåp, diskmaskiner, tvättmaskiner, spisar, dammsugare och småapparater.

Under välkända varumärken som Electrolux, AEG, Zanussi, Husqvarna och Electrolux Grand Cuisine säljs fler än 50 miljoner produkter årligen till kunder i över 150 länder

Electrolux bildades 1919 genom en sammanslagning av företagen Elektromekaniska AB, grundat 1910, och AB Lux, grundat 1901. Sammanslagningen genomfördes av Axel Wenner-Gren som var huvudägare fram till 1956, då han sålde sin andel till Wallenbergsfären.

Visa produkter från Electrolux