-10%
Tom 31/5
Paketpris

Elektrolux COP840X + HOF850BMF

 • SteamCrisp®-ugnen
 • Pyrolytisk rengöring ger långvarig nykänsla
 • Matlagningstermometer
 • Intensiv värme på ett ögonblick med PowerBoost
 • Med BoilSensor har du kontroll på när vattnet kokar
Produktspecifikation
jämför
18 86016 990:-
Pris inklusive moms
Överstruket pris avser om produkterna köps separat
Lagerstatus
 • Leverantörslager
  Beställningsvara
 • Vårt lager
  Beställningsvara
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till tomtgräns/port: 99 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från -1 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ

Produktinformation

Elektrolux COP840X + HOF850BMF

Electrolux ugn COP840X

Electrolux 700 SteamCrisp Inbyggd Ugn

Electrolux 700 SteamCrisp Inbyggd Ugn 72 L A+ Rostfri med Anti Finger Print  Utforska den banbrytande världen av matlagning med Electrolux 700 SteamCrisp Inbyggd Ugn. Med den revolutionerande SteamCrisp®-teknologin tar du din matlagning till en helt ny nivå. Ugnen introducerar fuktighet i matlagningsprocessen, vilket innebär att du kan tillaga dina favoriträtter vid lägre temperaturer utan att riskera att de torkar ut. Resultatet? En perfekt balans mellan en gyllene, krispig skorpa och en saftig, lockande mitt. Låt dina smaklökar upptäcka den otroliga skillnaden när ånga blir din hemliga ingrediens. Med Electrolux 700 SteamCrisp Inbyggd Ugn kan du enkelt och elegant skapa måltider som imponerar, oavsett om du är en erfaren kock eller en entusiastisk hemmakock. Den generösa ugnskapaciteten ger dig gott om utrymme att experimentera och utforska en mängd olika rätter.

 • Ugn med WiFi-uppkoppling 
 • Pop in/Pop out-vred 
 • Matlagningstermometer med auto-off 
 • 3 pyrolytiska rengöringsprogram 
 • Rengöringspåminnelse  

Electrolux induktionshäll HOF850BMF

Electrolux 700 SenseBoil Induktionshäll

Electrolux 700 SenseBoil Induktion Inbyggnadshäll med Hob2Hood Upptäck en ny dimension av intuitiv matlagning med Electrolux 700 SenseBoil Induktion Inbyggnadshäll med Hob2Hood. Denna sofistikerade induktionshäll är utformad för att förenkla din matlagning genom innovativ SenseBoil®-teknologi. Med enastående känsla och precision känner hällen av när vattnet når kokpunkten och agerar därefter. SenseBoil®-induktionshällen är mer än bara en häll; den är din smarta medhjälpare i köket. Den avancerade teknologin övervakar och analyserar vattenkokningsprocessen i realtid och justerar automatiskt temperaturinställningarna för att säkerställa en optimal kokning. Genom att omvandla kraftig kokning till en kontrollerad småkokning tar hällen bort behovet av att konstant vakta och reglera värmen.

 • Hob²Hood
 • Boosterfunktion
 • Timer
 • Restvärmeindikering
 • Barnlås

Bra praktiska funktioner:

 

Där välsmakande förvandlas till utsökt

Dags att upptäcka kraften i ånga med SteamCrisp®-ugnen. Ugnen tillför fuktighet i matlagningsprocessen, vilket innebär att maten lagas vid lägre temperaturer och inte torkar ut. Och ger en gyllene, krispig skorpa och en saftig mitt.

 

Mör inuti, krispig på utsidan med SteamCrisp

Säg hej då till vanlig bakning och hej till SteamCrisp. Kombinationen av ånga och traditionell värme är perfekt för bakning och ugnsstekning så att maten tillagas försiktigt och inte torkar ut. Smak och textur förbättras med ånga.

 

Pyrolytisk rengöring ger långvarig nykänsla

Att hålla ugnen som ny är inte svårt med vår smarta pyrolytiska rengöringsfunktion. Det självrengörande systemet värmer ugnen till en temperatur som förvandlar fett och andra rester till aska. Det betyder att du bara behöver torka av botten och aldrig mer skrubba.

 

Laga mat med precision med vår matlagningstermometer

Tack vare vår matlagningstermometer får man perfekta resultat varje gång. Med den övervakas matlagningsprocessen genom att mäta matens innertemperatur. Den till och med meddelar när maten är tillagad till önskad temperatur och tillagningen avslutas.

 

Med BoilSensor har du kontroll på när vattnet kokar

BoilSensor känner av när vattnet i kastrullen når kokpunkten. Funktionen kokning-till-sjudning justerar automatiskt temperaturinställningarna, vilket minskar de stigande bubblorna till en kontrollerad sjudning. Det ger dig mer tid att skapa andra rätter.

 

Hob2Hood® för ren bekvämlighet

Hob2Hood®-funktionen ansluter trådlöst din häll till din köksfläkt. Sätt igång och laga maten så justerar fläkten automatiskt inställningarna, vilket ger den bästa extraktionen baserat på vald effekt på hällen. Den gör det hårda arbetet så att du och dina händer kan fokusera på matlagningen.

 

Direkt touch-kontroll för varje zon

Justera enkelt hällens temperaturinställningar med våra touch-kontroller. Varje kokzon har en individuell effektstyrning, så det är tydligt att se och enkelt att ändra värmeinställningarna. Och eftersom ytan är jämn är den enkel att rengöra.

 

Skräddarsydd efter storleken på dina kokkärl med självavkänningszoner

De självavkännande kokzonerna anpassar sig till storleken på dina kokkärl när de ställs på hällen. Zonerna ger total täckning, oavsett storlek på din kastrull, vilket ger värme utan prestandaförlust. Njut av noggrann och effektiv matlagning med våra självavkänningszoner.

 

 

 

 

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellElektrolux COP840X + HOF850BMF
MärkeElectrolux
Höjd (mm)594
Bredd (mm)596
Djup (mm)569
ProduktgruppPaketpris ugn och häll
FärgSvart

Produktblad

EnergieffektivitetsklassA+

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt från att du hämtar den själv på varulagret i Sollentuna till att du låter oss göra hela jobbet och installerar din produkt samt tar med gamla produkterna till miljöstation. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Läs mer under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller PostNord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans till port / tomtgräns kväll och helg

  Vi erbjuder flera alternativ på både helger och kvällar för att det skall passa med dina tider. Dina produkter kommer med DSV eller Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premiumtjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Tjänsten finns för närvarande bara i Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Electrolux

Shape living for the better
  View the video

  

Electrolux är världens näst största tillverkare av vitvaror och har sitt Europeiska huvudkontor i Stadshagen Stockholm. Utvecklingen bygger på konsumentinsikt och sker i nära samarbete med professionella  användare. De erbjuder innovativa lösningar för hem och företag, med omsorgsfullt designade produkter såsom kylskåp, diskmaskiner, tvättmaskiner, spisar, dammsugare och småapparater.

Under välkända varumärken som Electrolux, AEG, Zanussi, Husqvarna och Electrolux Grand Cuisine säljs fler än 50 miljoner produkter årligen till kunder i över 150 länder

Electrolux bildades 1919 genom en sammanslagning av företagen Elektromekaniska AB, grundat 1910, och AB Lux, grundat 1901. Sammanslagningen genomfördes av Axel Wenner-Gren som var huvudägare fram till 1956, då han sålde sin andel till Wallenbergsfären.

Visa produkter från Electrolux