Electrolux COP840X + KMFE264TEX

 • SteamCrisp®-ugnen
 • Pyrolytisk rengöring ger långvarig nykänsla
 • Matlagningstermometer
 • TouchOpen för snabb och enkel åtkomst
 • Spara mikrovågsinställningarna för dina favoriträtter
Produktspecifikation
jämför
16 867:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
 • Leverantörslager
  Beställningsvara
 • Vårt lager
  Beställningsvara
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till tomtgräns/port: 99 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
 • Med installation: från -1 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ

Produktinformation

Electrolux COP840X + KMFE264TEX

Electrolux 700 SteamCrisp Inbyggd Ugn

Electrolux 700 SteamCrisp Inbyggd Ugn 72 L A+ Rostfri med Anti Finger Print  Utforska den banbrytande världen av matlagning med Electrolux 700 SteamCrisp Inbyggd Ugn. Med den revolutionerande SteamCrisp®-teknologin tar du din matlagning till en helt ny nivå. Ugnen introducerar fuktighet i matlagningsprocessen, vilket innebär att du kan tillaga dina favoriträtter vid lägre temperaturer utan att riskera att de torkar ut. Resultatet? En perfekt balans mellan en gyllene, krispig skorpa och en saftig, lockande mitt. Låt dina smaklökar upptäcka den otroliga skillnaden när ånga blir din hemliga ingrediens. Med Electrolux 700 SteamCrisp Inbyggd Ugn kan du enkelt och elegant skapa måltider som imponerar, oavsett om du är en erfaren kock eller en entusiastisk hemmakock. Den generösa ugnskapaciteten ger dig gott om utrymme att experimentera och utforska en mängd olika rätter.

 • Ugn med WiFi-uppkoppling 
 • Pop in/Pop out-vred 
 • Matlagningstermometer med auto-off 
 • 3 pyrolytiska rengöringsprogram 
 • Rengöringspåminnelse  

Electrolux mikrovågsugn KMFE264TEX

En pålitlig och effektiv mikrovågsugn KMFE264TEX från Electrolux Den TouchOpen mikrovågsugnen är den ultimata lösningen för dig som värdesätter enkelhet och bekvämlighet i köket. Med sin innovativa mjukberöringsmekanism blir tillagningen av din mat en ren fröjd. Med bara en enkel beröring öppnas luckan snabbt och smidigt, vilket sparar värdefull tid i din vardag. Oavsett om du har bråttom på morgonen eller behöver en snabb lunchlösning, är den här mikrovågsugnen redo att underlätta din matlagning. TouchOpen mikrovågsugnen är din pålitliga följeslagare för en smidig och bekväm matlagning. Upptäck en ny nivå av effektivitet i ditt kök med denna praktiska apparat

 • Snabbstart med 30 sekunders intervaller
 • Automatiska viktstyrda tillagningsprogram
 • Barnlås: Barnlåset inaktiverar knapparna
 • LED-display
 • Touch-kontroll för att välja effekt

Bra praktiska funktioner:

 

Där välsmakande förvandlas till utsökt

Dags att upptäcka kraften i ånga med SteamCrisp®-ugnen. Ugnen tillför fuktighet i matlagningsprocessen, vilket innebär att maten lagas vid lägre temperaturer och inte torkar ut. Och ger en gyllene, krispig skorpa och en saftig mitt.

 

Mör inuti, krispig på utsidan med SteamCrisp

Säg hej då till vanlig bakning och hej till SteamCrisp. Kombinationen av ånga och traditionell värme är perfekt för bakning och ugnsstekning så att maten tillagas försiktigt och inte torkar ut. Smak och textur förbättras med ånga.

 

 

Laga mat med precision med matlagningstermometer

Tack vare Electroluxs matlagningstermometer får man perfekta resultat varje gång. Med den övervakas matlagningsprocessen genom att mäta matens innertemperatur. Den till och med meddelar när maten är tillagad till önskad temperatur och tillagningen avslutas.

 

Enkel rengöring med AquaClean

Rengöring efter tillagning behöver inte vara jobbigt ‒ Electroluxs ugn rengörs genom att utnyttja egenskaperna hos fukten. Med AquaClean avdunstar vattnet i botten av ugnen och ångan löser fett och rester som finns kvar på ugnens ytor. På så vis får man en naturlig rengöring.

 

TouchOpen för snabb och enkel åtkomst

800 TouchOpen mikrovågsugn med mjukberöringsmekanism är det enklaste sättet att komma åt din mat. Med en enda åtgärd öppnas luckan snabbt och smidigt för din bekvämlighet.

 

Mikrovågsugn ‒ genvägen i ditt kök

Mikrovågsfunktionen är din genväg till snabba och läckra måltider. Med en knapptryckning kan du smälta choklad, tina din favoritgryta eller värma rester, snabbt. Det är det snabba och enkla sättet att skapa läckra måltider.

 

Spara mikrovågsinställningarna för dina favoriträtter

Spara dina önskade mikrovågsinställningar för snabb och enkel åtkomst med favoritfunktionen. När du har skapat ett program kan du peka på den stjärnformade ikonen på skärmen för att aktivera den. Det betyder att du inte behöver komma ihåg några specifika inställningar. Allt sköts med bara en knapptryckning.

 

Glasskivan i mikron minns var den började

Vi har designat denna mikrovågsugn så att maten alltid står i en idealisk position. Detta beror på att dörren låses upp när glasskivan-ReTurntable återgår till var den startade. Inga koppar som står åt fel håll, inga varma tallrikar i konstiga positioner. Effektiv åtkomst, varje gång.

tinamaten.jpg

 

Tina maten snabbt med Electrolux avfrostningsfunktion

Fryst mat tinas snabbt tack vare mikrovågens avfrostningsfunktion. När du har valt typ av livsmedel och vikt beräknar mikrovågsugnen automatiskt den tid det tar. Därefter tinas maten samtidigt som både smak och konsistens behålls.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellElectrolux COP840X + KMFE264TEX
MärkeElectrolux
Höjd (mm)594
Bredd (mm)596
Djup (mm)569
ProduktgruppPaketpris ugn och mikro
FärgRostfri med Anti Finger Print

Produktblad

EnergieffektivitetsklassA+

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt från att du hämtar den själv på varulagret i Sollentuna till att du låter oss göra hela jobbet och installerar din produkt samt tar med gamla produkterna till miljöstation. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Läs mer under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller PostNord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans till port / tomtgräns kväll och helg

  Vi erbjuder flera alternativ på både helger och kvällar för att det skall passa med dina tider. Dina produkter kommer med DSV eller Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premiumtjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Tjänsten finns för närvarande bara i Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Electrolux

Shape living for the better
  View the video

  

Electrolux är världens näst största tillverkare av vitvaror och har sitt Europeiska huvudkontor i Stadshagen Stockholm. Utvecklingen bygger på konsumentinsikt och sker i nära samarbete med professionella  användare. De erbjuder innovativa lösningar för hem och företag, med omsorgsfullt designade produkter såsom kylskåp, diskmaskiner, tvättmaskiner, spisar, dammsugare och småapparater.

Under välkända varumärken som Electrolux, AEG, Zanussi, Husqvarna och Electrolux Grand Cuisine säljs fler än 50 miljoner produkter årligen till kunder i över 150 länder

Electrolux bildades 1919 genom en sammanslagning av företagen Elektromekaniska AB, grundat 1910, och AB Lux, grundat 1901. Sammanslagningen genomfördes av Axel Wenner-Gren som var huvudägare fram till 1956, då han sålde sin andel till Wallenbergsfären.

Visa produkter från Electrolux