Samsung NQ50T9539BD/EE kompaktugn

 • Satin Glass
 • Microwave combi
 • Färgglad TFT-LCD-display på 4,3 tum
Produktspecifikation
jämför
Ej tillgänglig
Pris inklusive moms
Lagerstatus
 • Leverantörslager
  Beställningsvara
 • Vårt lager
  Beställningsvara
Leverans & installation
 • Till tomtgräns/port: 396 kr
 • Med inbärning: från 2 396 kr
 • Med installation: från -1 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ

Produktinformation

Samsung NQ50T9539BD/EE kompaktugn

Utforska den banbrytande NQ8300T Kompaktugnen med imponerande 50 liters kapacitet. Upplev kulinarisk mångsidighet som aldrig förr med modellen NQ50T9539BD/EE.

Med sin förtrollande Satin Glass-design tar denna kompaktugn både funktionalitet och estetik till nya höjder. Kombinera mikrovågs hastighet med ugnens precision och skapa mästerliga rätter på nolltid.

NQ8300T Kompaktugnen är din kreativa partner i köket med dess avancerade mikrovågskombination. Utforska en värld av smaker med Le Chef Meny, som ger dig förinställda recept för att förenkla matlagningsprocessen.

 

Bra praktiska funktioner:

infinteline.jpg

 

Infinite line™

Skapa dina drömmars kök – bättre, intuitivare, snyggare. Samsung Infinite Line™-apparater har en raffinerad vertikal design, med sömlösa plana ytor som drar till sig blickar. Därtill en rad avancerade tekniker ger en dynamisk och flexibel prestanda.

DubblaFläkt.jpg

 

Dubbla fläktar

Spara tid och tillaga mat jämnare med dubbla fläktar. Två uppvärmda fläktar distribuerar värme runt ugnen och håller temperaturen konstant överallt. Det innebär att rätterna alltid tillagas snabbt och grundligt. Därför är detta perfekt för bakning och grillning, och du kan njuta av godare måltider varje gång.

Tft-LcdDisplay.jpg

 

Färgglad TFT-LCD-display på 4,3 tum och stor inställningsratt

Upplev ett mycket enklare och mer exklusivt sätt att laga mat. Den färgglada 4,3-tums TFT-LCD-displayen och den stora inställningsratten* ger en lyxig look med ett livfullt, men ändå diskret gränssnitt. Det visar intuitivt ugnens status. Du kan också enkelt styra en rad olika funktioner genom att vrida på ratten.

Energi.jpg

 

Energieffektivitetsmärkning A+

Gör ditt hem mer energieffektivt och spara elkostnader. Den har energieffektivitetsmärkningen A+ och förbrukar därmed mindre ström än konventionella ugnar, utan att göra avkall på prestanda eller funktionalitet. Och du har fortfarande bekvämligheten med ett stort ugnsutrymme.

Smart.jpg

 

Wi-Fi-anslutning med SmartThings

Spara tid och gör mycket mer med Wi-Fi-anslutning. Övervaka och styr ugnen när och var som helst med hjälp av en app*. Du kan förvärma eller stänga av den samt kontrollera och justera tillagningstemperaturen och -tiden. En matlagningsguide rekommenderar det optimala tillagningsläget för varje rätt och visar recept.

Storkapacitet.jpg

 

Stor kapacitet på 50 l

Skapa fler och större rätter med en enorm ugn på 50 liter. Den öppnar nya dörrar för matlagning i hemmet. Du kan tillaga flera rätter på olika nivåer, t.ex. grönsaker, bakverk, grytor eller pastarätter. Dessutom finns utrymme för stora föremål, t.ex. en stor stek eller en kalkon.

 

MikrowaveCompi.jpg

 

Microwave Combi

Tillaga läckra måltider på mycket kortare tid. Microwave Combi-ugnen ger dig flexibiliteten att laga mat på olika sätt. Du kan använda den som en vanlig varmluftsugn. Den har även mikrovågsteknik som snabbt och grundligt tillagar mat. Du kan även använda båda samtidigt!

 

 

 

 

 

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellSamsung NQ50T9539BD/EE kompaktugn
MärkeSamsung
Höjd (mm)446
Bredd (mm)560
Djup (mm)549
ProduktgruppKompaktugn
FärgSvart

Produktöversikt

Typ av reglageDial & Touch
GångjärnDrop Down
Antal ugnar1
UgnsfunktionerCombi MWO
TimerfunktionJa
Ugnsvolym (liter)50
Invändig belysningJa
Display, programtidJa
Nettovolym, totalt (l)50

Installation

Nettovikt (kg)38,7
Anslutningseffekt (W)2550

Produktblad

EnergieffektivitetsklassA+

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt från att du hämtar den själv på varulagret i Sollentuna till att du låter oss göra hela jobbet och installerar din produkt samt tar med gamla produkterna till miljöstation. Då slipper du tänka på det och kan istället låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att vara Vitvaruexperter! Läs mer under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan.

 • Paket

  Du får ditt paket till närmaste DB Schenker eller PostNord utlämningsställe. En avisering kommer via mail/SMS när dina produkter har anlänt.

   

 • Leverans till port / tomtgräns

  Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans till port / tomtgräns kväll och helg

  Vi erbjuder flera alternativ på både helger och kvällar för att det skall passa med dina tider. Dina produkter kommer med DSV eller Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. 

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med installation

  Vi erbjuder installation på dom flesta orter i Sverige. Du beställer i kassan och så kontaktar våra montörer Er och bestämmer en dag som passar Er.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Proffsinstallation på timmen

  Vår premiumtjänst för dig som vill slippa bekymra dig om att få dina nya vitvaror på plats.

  Vi erbjuder bokning med 2 timmars intervall, leverans och installation utförd av våra egna experter och naturligtvis tar vi med dina gamla produkter och allt förpackningsmaterial.

  Tjänsten finns för närvarande bara i Stockholm.

  För mer information läs våra leveransvillkor